Concert Unearthly, Put Solnca si Melancholy in Question Mark pe 22 Septembrie 2013

16 Septembrie 2013

Unearthly, Put Solnca si Melancholy

Cavalleria Events va invita duminica, 22 Septembrie in Question Mark la un concert cu

UNEARTHLY -black death metal din Brazilia.
Fiind considerata drept una dintre cele mai notorii trupe de black/death metal braziliene, Unearthly si-au inceput cariera in 1998 si pana in ziua de azi se pot lauda cu o discografie impresionanta pe langa aparitiile live incendiare. Trupa se afla in continuare in turneu de promovare al ultimului album lansat, intitulat Flagellum Dei. Muzica brazilienilor poate fi descrisa ca o mixtura de riffuri taioase si greoaie, caracteristice stilului black/death sustinute de blast beaturi infernale.
www.theunearthly.com
www.facebook.com/unearthly.official
Age of Chaos - www.youtube.com/watch?v=DbbLAyU4q88
Murder The Messiah - www.youtube.com/watch?v=W50qntyMycg

PUT SOLNCA – death thrash metal din Rusia.
Put Solnca (The Path of the Sun) revin in Romania pentru a treia ora. Sunetul trupei poate fi caracterizat prin death/thrash cu influente pagan, mai mult pe partea lirica. Pentru cei care nu au avut inca ocazia sa-I vada, Put Solnca este o trupa care suna brutal formata din 3 oameni, originara din Moscova. In Rusia, trupa este vazuta ca un amestesc de Soulfly, Motorhead si Slayer.
www.putsolnca.ru
www.vk.com/club39203079
www.youtube.com/watch?v=vPQ8LDGOjO8
www.youtube.com/watch?v=cmwU9pmgqok


MELANCHOLY – fusion metal din Rusia.
Melancholy isi prezinta stilul experimental, sub denumirea fusion metal, ca fiind compus din multiple genuri precum doom, death, progressive si thrash. Formati in 1998, rusii au lansat pana in prezente multe material si se pot lauda cu turnee alaturi de trupe precum LAKE OF TEARS, PARADISE LOST, MOONSPELL, SADIST, WALTARI.
www.melancholy.ru
www.myspace.com/melancholyband
www.facebook.com/Melancholyband
www.vk.com/melancholyrussia

OPENING BAND TBA

Ora 19:00
Intrarea va fi 15 RON

Trimite pe: Yahoo
Loudcity Sessions cu ALEXANDRU ANDRIEȘ @Clubul Țăranului Român Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out.  Artistul anunță data celui de-al  doilea concert  ”EXPLOSIVE LIVE”, la București FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER