• Romania
  • English

Noutate: Un cersetor roman, filmat in timp ce vorbeste... la iPhone (Video)

03 Aprilie 2010

Un cersetor roman, filmat in timp ce vorbeste... la iPhone (Video)

Un cersetor a fost filmat intr-un vagon de metrou cum s-a oprit din "recital" cand a inceput sa-i sune mobilul, un iPhone de ultima generatie.

Tanarul, "pregatit" sa impresioneze, adica cu talpile goale si cu hainele atarnandu-i pe el, cerseste de la calatorii din metrou "un leu sau macar doi bani" ca sa isi intretina cei trei frati ramasi acasa.

Insa in momentul in care ii suna telefonul se blocheaza si nu stie ce sa faca. Se decide sa raspunda si scoate de la brau un iPhone.

Raspunde prompt: "Ascult radio 21!". Nervos ca la celalat capat nu era nimeni sa-l anunte ca a castigat vreun mare premiu, isi cearta interlocutorul: "Ti-am zis bah, sa nu ma suni aici?!".

Secventa de un minut a avut loc in statia de metrou Unirii si a fost filmata si postata pe Youtube. Insa multi dintre cei care au vizionat clipul cred insa ca este vorba de o scena de actorie.
 

-VIDEO

Trimite pe: Yahoo
Full Moon Live Festival 2018 Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti Electric Castle 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER