• Romania
  • English

Un DJ şi-a pierdut viaţa în Brazilia, după ce scena pe care se afla s-a prăbuşit din cauza vântului puternic

20 Decembrie 2017

Tragedie la un festival de muzica din Brazilia

 

    Un DJ din Brazilia, Kaleb Freitas, şi-a pierdut viaţa la un festival din oraşul brazilian Esteio, după ce scena pe care se afla s-a prăbuşit din cauza vântului puternic.

    Momentul prăbuşirii întregii structuri a scenei a fost surprins în materiale video realizate de fani prezenţi la eveniment, informează nme.com.

    Kaleb Freitas, în vârstă de 30 de ani, a fost lovit de bucăţi din structura scenei. El a fost transportat la spital, unde a fost declarat decesul.

 

VIDEO:

 


    Alte persoane ar primi îngrijire medicală în prezent pentru răni mai mult sau mai puţin severe.

    „Întotdeauna suntem atenţi la siguranţa celor prezenţi, respectând toate procedurile şi autorizaţiile cerute de autorităţile locale.

    Am pierdut un prieten, un artist. Prioritatea noastră acum este aceea de a veni în sprijinul răniţilor şi familiilor acestora”, au transmis organizatorii festivalului.

 

http://www.mirror.co.uk/news/world-news/terrifying-moment-dance-festival-stage-11714513

Trimite pe: Yahoo
Sean Paul - Mad love - Europe tour Scorpions, pe 12 iunie 2018 la București, în cadrul Crazy World Tour Neversea 2018 NICK CAVE & THE BAD SEEDS si ARCADE FIRE în premieră în România @ Rock The City Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out.  Artistul anunță data celui de-al  doilea concert  ”EXPLOSIVE LIVE”, la București

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER