• Romania
  • English

Summer Well își deschide vineri porțile cu un concert al Orchestrei Simfonice București

11 August 2017

Summer Well își deschide vineri porțile cu un concert al Orchestrei Simfonice București

 

    Cea de a șaptea ediție a Summer Well începe vineri seara, la domeniul Știrbey, cu un picnic la care va concerta Orchestra Simfonică București.

    Festivalul "vacanță", care se încheie duminică, îi are "cap de afiș" pe americanii de la Interpol și pe britanicii de la Editors. Sâmbătă vor concerta Oh Wonder, Honne, The Kills, Metronomy și Interpol.

 


    Americanii de la Interpol au participat și la prima ediție a Summer Well. Formația de post-punk a realizat primul album — "Turn on the Bright Lights" — în 2000.

    Albumul de debut a primit încă de la lansare multe aprecieri din partea criticilor și a urcat pe poziții de top în clasamente muzicale importante.

 

 


    Au urmat "Antics" (2004), "Our Love to Admire" (2007), "Interpol" (2010) și "El Pintor" (2014), ce au confirmat calitatea muzicii pe care trupa o promovează.

    În cei peste 15 ani de carieră, formația a vândut peste două milioane de albume și a concertat pe scenele unora dintre cele mai importante festivaluri.

    Ultimul disc al trupei — "El Pintor" — este plasat în topul celor mai bune produse muzicale ale formației.

    Duminică vor urca pe scena de la domeniul Știrbey: Roosevelt, Nothing But Thieves, Birdy, Glass Animals, Editors și The Bloody Beetroots.

    Formația rock britanică Editors a lansat cinci albume, din care două de platină.

 


    Albumul de debut "The Back Room", care conține piesele "Munich" și "Blood", a fost nominalizat la Premiile Mercury.

    Al doilea album "An End Has a Start" a adus formației o nominalizare la Brit Award pentru cea mai bună formație britanică.

    Cel de-al treilea album — "In This Light and on This Evening"—, realizat în 2009, a urcat direct pe primul loc în topul britanic.

    Al patrulea album — "The Weight of Your Love" — a fost realizat în 2013 și a fost urmat în 2015 de "In Dream".

    Ultima trupă care va concerta la Summer Well 2017 va fi The Bloody Beetroots.

 


Trimite pe: Yahoo
Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER