Începând de astăzi, 16 august 2017, prețul abonamentelor și biletelor de o zi la Maximum Rock Festival 2017 se schimbă!

    În cazul în care nu ați apucat să le achiziționați deja, acestea pot fi găsite online pe www.ambilet.ro, dar și în format fizic la sediul Promusic Events (str.Traian Demetresc, nr. 9 – Zona Timpuri Noi), magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărturești, Humanitas, Diverta, benzinăriile OMV și hypermarket-urile Carrefour, la următoarele prețuri:

• Bilet de o zi – 90 lei

• Abonament (ambele zile) – 135 lei

    După epuizarea acestora, țineți cont de faptul că în perioada festivalului biletele de o zi vor putea fi găsite la prețul de 115 lei, în timp ce abonamentele vor costa 160 lei.

    În ceea ce privește biletul pentru o singură zi, vă rugăm să țineți seama că acesta va fi scanat o singură dată în una din zile (în funcție de ziua aleasă), astfel că orice încercare de a intra a doua oară cu el în incinta festivalului va fi pedepsită conform legii.

    Pentru confortul participanților, sunt puse în vânzare în total doar un număr de 1300 bilete și abonamente, așa că nu uitați că numărul lor este limitat!

    Trupele confirmate până în acest moment:

Vineri (13 octombrie)

SODOM

POLAR

FOR THE WICKED

HYPERSONIC

 

Sâmbătă (14 octombrie)

HAGGARD

MOONSORROW

SHADE EMPIRE

STAGE OF REALITY

NIGHTMARE

ANVISION

ANURYZM

VLAD IN TEARS

 

    Eveniment susținut de Domeniile Sâmburești, Aqua Carpatica, Jägermeister și Rock Fm.

   Susținători media: Rock House Events, Metal Hangar 18, Theintermission.ro, Definiterock.ro, iConcert.ro, Infomusic.ro, Metalhead.ro, MetalForLife.ro, Let’s Rock Romania, RoEvents.ro, Best-Event.ro, Teen Art Out Magazine, bestmusic.ro,

About Post Author

Lasă un răspuns