REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE „Raiffeisen Bank te asteapta la Neversea 2018!”

SECTIUNEA 1.

ORGANIZATORII

Campania promotionala „Raiffeisen Bank te asteapta la Neversea 2018” (denumita in continuare „campania promotionala”) este organizata in parteneriat de

1. Raiffeisen Bank S.A., persoana juridica romana, societate administrata in sistem dualist, cu sediul in Bucuresti, Cladirea Sky Tower, Calea Floreasca, nr 246C, Sector 1, cod postal 014476, inregistrata in Registrul Bancar nr. RB-PJR-40-009/1999, numar de ordine in Registrul Comertului J 40/44/1991, Cod unic de inregistrare 361820, Cod de inregistrare in scopuri de TVA RO361820, avand un capital social in suma de 1.200 mil lei, integral varsat, operator autorizat conform Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, inregistrat in Registrul ANSPDCP sub nr.189 pentru activitatea de prelucrare date pentru activitate bancara si sub nr.1967 pentru activitatea de prelucrare date in scop de marketing reprezentata legal prin prin Dna. Doris Dezzani in calitate de Director, Directia Marketing si prin Dl. Stefan Ciobotaru in calitate de Director, Directia Achizitii si Management Infrastructura si denumita in continuare ”Raiffeisen Bank” sau „Banca” si

2. NOVUS CAPITAL S.R.L., persoana juridica romana cu sediul social in Cluj-Napoca, Str. G-ral Eremia Grigorescu, nr. 122A, jud. Cluj inregistrata la Registrul Comerțului cu nr. J12/349/2018, CUI: 38796236, cont bancar nr. RO46BTRLEURCRT0432751401 (EUR) / RO96BTRLRONCRT0432751401 (RON) deschis la Banca Transilvania, in calitare de organizator al festivalului Neversea 2018, reprezentata legal prin Bogdan Radulescu, in calitate de Administrator si denumita in continuare „NOVUS CAPITAL” si/sau ”Prestator” Decizia de derulare a Campaniei conform regulilor din prezentul Regulament (denumit in continuare „Regulamentul”) este finala si obligatorie pentru participanti.

SECTIUNEA 2.

LOCUL DE DESFASURARE

2.1 Campania promotionala se va desfasura pe teritoriul Romaniei.

SECTIUNEA 3.

DURATA CAMPANIEI PROMOTIONALE

3.1 Campania promotionala va fi lansata la data de 30.04.2018 si se va desfasura pana la data de 31.05.2018, inclusiv.

Campania promotionala se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament.

SECTIUNEA 4.

DREPTUL DE PARTICIPARE. CONDITII DE PARTICIPARE.

4.1 La campania promotionala poate participa fiecare client al Raiffeisen Bank, persoana fizica cu cetatenie romana, care indeplineste in mod cumulativ urmatoarele criterii: – a implinit 18 ani la data inceperii campaniei;

– A contractat in perioada 30.04 – 31.05.2018 (inclusiv), un pachet de cont curent Zero Tot sau Zero Simplu Raiffeisen Bank S.A.;

– Dupa contractarea pachetului Zero Tot sau Zero Simplu, a tranzactionat cel putin o data minim 10 lei (per tranzactie) prin canalele electronice Raiffeisen Bank: Mobile Banking Raiffeisen Smart Mobile pentru telefon / tableta, sau Raiffeisen Online sau plata cu cardul sau la un terminal POS sau plata in mediul online cu cardul de debit/de credit emis de Raiffeisen Bank (pe numele sau ori a detinatorului de card suplimentar), intre 30.04 – 31.05.2018 (inclusiv), prin pachetul sau Zero Tot sau Zero Simplu

– nu este angajat, prepus sau ruda prepusilor (respectiv copii/parinti, frati/surori, sot/sotie) a organizatorilor si ai companiilor implicate in ralizarea oricaror activitati legate de organizarea si desfasurarea Campaniei, respectiv ai Raiffeisen Bank SA, Tempo Advertising SA, NOVUS GRUP SRL si S.C. MEDIAPOST HITMAIL S.A.

2 Sunt considerate tranzactii valide, tranzactiile cu valoare de minim 10 lei (per tranzactie) efectuate prin Mobile Banking Raiffeisen Smart Mobile pentru telefon / tableta, sau Raiffeisen Online sau plata cu cardul sau la un terminal POS sau plata in mediul online cu cardul de debit/de credit emis de Raiffeisen Bank (pe numele sau ori a detinatorului de card suplimentar), intre 30.04 – 31.05.2018 inclusiv, prin pachetul sau Zero Tot sau Zero Simplu detinut.

De asemenea, nu se considera tranzactii valide, ca si conditie de participare la Campanie, tranzactiile efectuate intre conturile aceluiasi client deschise la Raiffeisen Bank S.A. indiferent de valoarea tranzactiei si indiferent daca au fost realizate prin canale electronice sau orice alta modalitate precum si retragerile in numerar de la ATM/MFM/casieria Bancii precum si orice plata facuta cash.

Schimburilor valutare intre conturi proprii ale aceluiasi client nu sunt considerate tranzactii valide in scopul prezentului regulament.

4.2. Participantii sunt obligati sa respecte termenii si conditiile prezentului Regulament.

SECTIUNEA 5.

MECANISMUL CAMPANIEI

5.1 Pentru a participa la prezenta campanie promotionala si pentru a fi validati participantii trebuie saindeplineasca in mod cumulativ conditiile mentionate in cadrul: Sectiunii 4 de mai sus.

5. 2 Participantul va fi inscris la Campania Promotionala in conditiile prevazute in sectiunile 4 si 5 si in plus va trebui sa indeplineasca la data tragerii la sorti conditiile expres mentionate in cadrul sectiunii 6..

Vor fi desemnati prin tragere la sorti 60 castigatori, fiecare constand in 2 bilete General Acces (4 zile) fiecare, la festivalul Neversea, festival de muzica electronica care va avea loc intre 05.07 – 08.07.2018, la Constanta.

Pentru fiecare participant se va extrage si o rezerva (60 in total).

Un participant are o singura sansa in concurs, indiferent de numarul tranzactiilor efectuate in perioada campaniei si poate castiga un singur premiu in cadrul perioadei promotionale.

Un client declarat castigator are dreptul la un singur premiu in aceasta campanie.

Clientul nu poate opta pentru ridicarea in numerar a contravalorii sumei sau alte servicii..

SECTIUNEA 6.

PREMIILE OFERITE IN CADRUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

6.1. Tragerea la sorti & acordarea premiilor

Din totalul inregistrarilor, vor fi desemnati castigatorii Campaniei promotionale prin tragere la sorti efectuata in conformitate cu prevederile de la Sectiunea 5 din prezentul regulament, pe baza fisierelor cuprinzand participantii validati, in conditiile din prezentul regulament.

Premiile oferite de Organizator in cadrul acestei Campanii promotionale sunt urmatoarele: 60 premii, fiecare constand in 2 bilete General Access (4 zile) la festivalul Neversea care va avea loc intre 05.07 – 08.07.2018, la Constanta.

Fiecare castigator va primi cate 2 bilete.

In total, vor fi desemnati prin tragere la sorti 60 castigatori.

Tragerea la sorti va avea loc in data de 08.06.2018 din totalul inregistrarilor valide ale participantilor la Campania promotionala, conform criteriilor prevazute in sectiunea 4 si 5 din prezentul Regulament.

La tragerea la sorti participa automat toti participantii, care au indeplinit conditiile de participare la Campania promotionala in perioada campaniei si care la data de 08.06.2018 (data tragerii la sorti) sunt in continuare clienti Raiffeisen Bank S.A. si detin un pachet de cont curent Zero Tot sau Zero Simplu si serviciul de mobile banking Smart Mobile sau online banking Raiffeisen Online.

Tragerea la sorti pentru toate premiile va avea loc in prezenta unei comisii formata din reprezentanti ai Organizatorului si ai S.C. Mediapost Hit Mail Romania S.A. si vor fi asistate de un notar public, care va valida operatiunea, prin incheierea unui proces verbal in acest sens.

3 6.2. Anuntarea castigatorilor Castigatorii premiilor oferite prin tragere la sorti vor fi contactati telefonic de Raiffeisen Bank S.A. in maximum 2 zile lucratoare de la data tragerii la sorti (8-11.06.2018).

Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru cazul in care nu poate contacta potentialul castigator din motive independente de Organizator (numarul de telefon nu este apelabil, castigatorul nu raspunde la telefon, refuzul de a se identifica telefonic, refuzul de a primi premiul etc).

In cazul in care potentialii castigatori ai premiilor nu pot fi contactati la telefon in urma efectuarii a 3 apeluri in 3 momente diferite din perioada de contactare (nu raspund, numar nealocat, telefon inchis etc.) sau sunt contactati dar refuza primirea premiului castigat sau acestia nu transmit documentele solicitate de catre Organizator in termenul solicitat, sau se constata existenta unor neconcordante intre datele comunicate la inscrierea in Campanie si documentele transmise Organizatorului, acestia vor pierde dreptul de atribuire a premiului, Organizatorul recurgand la efectuarea verificarii castigatorilor-rezerva, in vederea desemnarii altui potential castigator.

In cazul in care niciuna dintre persoanele extrase ca rezerve nu poate fi contactata in termen de 2 zile lucratoare in urma efectuarii a 3 apeluri pe zi, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu mai atribui premiul respectiv.

Pentru a primi premiul oferit de Organizator prin tragere la sorti, fiecare castigator sau rezerva, dupa caz, poate ridica biletele de la Agentia Raiffeisen Bank pentru care a optat in cadrul apelului telefonic prin care a fost anuntat de catre Raiffeisen Bank SA ca este castigator (in perioada 08.06 – 11.06.2018, maximum ora 17:30).

Pentru ridicare acesta trebuie sa se prezinte cu buletinul/ cartea de identitate pana pe 15.06.2018, pentru a semna cu Raiffeisen Bank S.A. in cauza un proces verbal privind acordarea premiului (in 2 exemplare originale).

Procesul verbal va specifica numele, prenumele, numarul si seria actului de identitate, numele Campaniei promotionale in legatura cu care a fost validat in calitate de castigator, premiul castigat precum si valoarea acestuia.

Ridicarea premiului se va realiza de catre castigator/rezerva sau de catre reprezentantul acestuia, prin imputernicire legala(autentificata la notar).

In situatia in care unul dintre castigatorii/rezervele premiilor acordate prin tragere la sorti nu se va prezenta in perioada delimitata in Regulament pentru a primi premiul, acesta va pierde dreptul de a solicita premiul, iar Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu mai atribui premiul respectiv .

In cadrul acordarii premiilor catre castigatori, conform prevederilor Regulamentului, inlocuirea premiului oferit cu contravaloarea acestuia in bani sau cu alte beneficii nu este posibila.

In cazul in care nici rezervele nu indeplinesc conditiile de validare, nu confirma acceptarea premiilor si nu se prezinta pentru primirea premiilor in termenele prevazute in cazul castigatorilor, acestea pierd dreptul la premiul castigat in cadrul campaniei promotionale, iar acest premiu nu se va mai acorda si va ramane la dispozitia Organizatorului.

Participantii sunt de acord ca, in cazul in care vor deveni castigatori, numele, adresa si imaginea lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare, fara alte obligatii sau plati, numai daca acestia sunt de acord, semnand o declaratie in acest sens.

In toate cazurile, premiile campaniei promotionale vor fi atribuite exclusiv conform prezentului Regulament.

6.3 Acordarea premiilor

Castigatorii pot intra in posesia premiilor cel mai tarziu la data de 14.06.2018, inclusiv, maximum ora 17:30.

Premiile vor fi predate castigatorilor pe baza de proces verbal de predare – primire semnat de catre reprezentantii Organizatorului si de castigatori in termen de maximum 3 (trei) zile de la acceptarea premiului.

Castigatorul sau reprezentantul acestuia, prin imputernicire legala se va prezenta la primirea premiului cu documentul de identitate.

4 In situatia in care unul dintre castigatori/rezerve nu se va prezenta in perioada mentionata pentru primirea premiului, acesta va pierde dreptul de a solicita premiul, iar Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu mai atribui premiul respectiv.

In conditiile in care se va epuiza toata lista de rezerve, iar premiile respective nu vor putea fi acordate, acestea vor ramane la dispozitia Organizatorului.

Orice eventuala contestatie, inclusiv privind modul de validare a unui premiu, poate fi formulata in scris de catre participant si depusa personal sau expediata prin posta in regim recomandat, in termen de trei luni calendaristice de la data incheierii campaniei promotionale, pe adresa: Raiffeisen Bank S.A., Bucuresti, Sector 1, Calea Floreasca Nr. 246C, Cladirea Sky Tower, etajul 4, in atentia Directiei Marketing.

Contestatia se va solutiona, in termen de maximum 15 (cincisprezece) zile lucratoare de la primire.

In cazul in care contestatorul va fi nemultumit de decizie, se va incerca rezolvarea contestatiei pe cale amiabila, iar in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Valoarea individuala a premiilor: 1 bilet = 412 lei; un premiu constand in 2 bilete = 824 lei ;

Valoarea totala a premiilor: 49.440 lei.

SECTIUNEA 7.

TAXE SI IMPOZITE AFERENTE

Organizatorul Raiffeisen Bank SA se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatori in cadrul acestei promotii, in conformitate cu legea 227/2015, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorului, inclusiv aceea de a suporta impozitul aferent fiecarui premiu acordat.

SECTIUNEA 8.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele cu caracter personal ale participantilor la ampania promotionala vor fi prelucrate in conformitate cu dispozitiile legale aplicabile privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter si libera circulatie a acestor date.

Participantii au posibilitatea de a-si exprima acordul pentru prelucrarea datelor lor cu caracter personal in scopul de a primi, direct de la Organizatori si / sau intermediul unor terti parteneri/imputerniciti, informatii despre produse, servicii si activitati ale Organizatorilor si/sau ale partenerilor sai precum si in scopul efectuarii de catre Organizatori, direct sau prin intermediul unor terti parteneri/imputerniciti, a studiilor de marketing cu privire la produsele, serviciile si activitatile Bancii si ale partenerului sau NOVUS CAPITAL SRL , actuale sau viitoare.

Categoriile de date cu caracter personal care fac obiectul prelucrarii, precum si scopul colectarii si prelucrarii sunt cele mentionate in acordul de prelucrare date cu caracter personal asupra caruia participantii la campania promotionala au consimtit in mod expres, in relatia cu Raiffeisen Bank S.A Participantii au, in relatie cu Banca/ imputernicitii acesteia, drepturile conferite de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul la opozitie la colectarea si prelucrarea datelor personale, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei si/sau Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Aceste drepturi ii sunt facute cunoscute participantului de catre Banca / imputernicitul acesteia la momentul exprimarii de catre acesta a consimtamantului expres pentru prelucrarea de date iar drepturile de acces, interventie si de opozitie vor putea fi exercitate de catre participant adresand o cerere scrisa, datata si semnata catre orice unitate Raiffeisen Bank S.A., in care se vor mentiona datele personale (inclusiv un numar de telefon) si datele asupra carora se solicita accesul, interventia, motivul justificat si modul de acces, interventie sau datele asupra carora se solicita opozitia si motivul intemeiat si legitim legat de situatia particulara a persoanei.

Oricarei cereri i se va atasa o copie xerox, lizibila, dupa actul de identitate al solicitantului.

Participantul isi va putea exprima optiunea, cu ocazia completarii si semnarii acordului pentru prelucrarea de date, cu privire la prelucrarea de date pe durata Campaniei si/sau pe durata unor campanii de informare si promotionale ce vor fi organizate ulterior de catre Organizator sau terti parteneri ai acestuia.

Modificarea optiunii de acord pentru prelucrarea datelor cu caracter personal se poate face in scris, prin inregistrarea la Raiffeisen Bank S.A. a unei cereri in acest sens.

Organizatorii asigura confidentialitatea 5 datelor cu caracter personal prelucrate in conformitate cu acordul exprimat de participant si conform prevederilor legale.

Accesul la informatiile tratate drept confidentiale va fi limitat la acele persoane, care prin natura activitatii desfasurate, este necesar sa ia cunostinta de aceste informatii in scopul ducerii la indeplinire a scopului, raporturilor juridice nascute in relatie cu banca.

Aceste persoane sunt tinute sa respecte caracterul confidential al acestor informatii, asumandu-si la randul lor obligatia de a asigura si pastra confidentialitatea acestor date si informatii si de a le prelucra in conformitate cu cerintele legale.

SECTIUNEA 9. – RESPONSABILITATE

In cazul in care Organizatorii constata ca un participant nu a indeplinit si / sau nu a respectat conditiile stipulate de prezentul Regulament, acestia isi rezerva dreptul de a anula oricand reducerea ce revine participantului respectiv, fara ca Organizatorii sa datoreze vreo despagubire sau plata respectivului participant.

In cazul in care Organizatorii constata asemenea situatii dupa ce reducerea a fost deja acordata, respectivul participant va restitui Organizatorilor valoarea reducerii primita. Organizatorii sunt indreptatiti sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestei campanii promotionale.

SECTIUNEA 10.

LITIGII

Eventualele neintelegeri aparute intre Organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, acestea vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti romane competente, in conformitate cu prevederile legislatiei romane.

Legislatia aplicabila organizarii si derularii prezentei campanii premotionale este legislatia romaneasca.

SECTIUNEA 11.

INTRERUPEREA. INCETAREA CAMPANIEI PROMOTIONALE

Campania promotionala va putea fi intrerupta pentru durate determinate si/sau va putea inceta doar in caz de forta majora, asa cum este aceasta definita de lege si/sau printr-o decizie a Organizatorilor campaniei promotionale.

Organizatorii au dreptul sa hotarasca in orice moment incetarea/intreruperea campaniei promotionale.

Instiintarea referitoare la incetarea/intreruperea campaniei promotionale va fi comunicata participantilor cu cel putin 30 de zile inainte de data incetarii/intreruperii, prin SMS sau prin email.

SECTIUNEA 12.

FORTA MAJORA

12.1 Forta Majora apara de raspundere Organizatorul care o invoca, dar numai in masura si pentru perioada in care Organizatorul este impiedicat sau intarziat sa-si execute obligatiile din pricina situatiei de forta majora.

Fiecare organizator va depune toate diligentele pentru a reduce cat mai mult posibil efectele rezultand din forta majora.

12.2 Prin forta majora se inteleg toate evenimentele si/sau imprejurarile externe independente de vointa partii care invoca forta majora, cu caracter exceptional, absolut imprevizibile şi de neînlăturat, si care, survenind dupa intrarea in vigoare a regulamentului, impiedica sau intarzie, total sau partial, indeplinirea obligatiilor izvorand din acest regulament.

SECTIUNEA 13.

ALTE PREVEDERI

13.1 Regulamentul Campaniei este disponibil, cu titlu gratuit, pe site-ul Organizatorului Raiffeisen Bank, pe intreaga perioada de desfasurare a campaniei.

Participarea la aceasta campanie implica obligativitatea participantilor de a respecta prevederile prezentului Regulament si a legislatiei incidente aplicabile.

6

13.2 Pentru ca un participant sa poata beneficia de aceasta oferta promotionala trebuie intrunite cumulativ toate conditiile Campaniei promotionale, stipulate mai sus, in sectiunile 4 si 5.

13.3 Prezenta Campaniei promotionala reprezinta o promisiune ferma din partea organizatorilor, Raiffeisen Bank S.A. si NOVUS CAPITAL SRL in conditiile respectarii prezentului Regulament.

13.4 Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament prin Acte Aditionale, eventualele modificari intrand in vigoare dupa ce acestea vor fi aduse la cunostinta participantilor prin SMS sau email.

Cea de-a doua editie a celui mai mare festival de pe plaja din Romania, Neversea, va avea loc in perioada 5-8 iulie, in Constanta.

”Asa ne-am dat seama si am inteles ca cel mai mare festival de pe plaja din Romania a avut un real succes si ca merita o zi in plus si artisti mai multi decat in 2017.

Incepand din acest an cei care intra in taramul fantastic Neversea vor petrece patru zile si patru nopti de neuitat”, a declarat Bogdan Buta, directorul general al festivalului.

Peste 100 de artisti internationali au urcat pe cele sapte scene printre care, pentru prima data in Romania, Jason Derulo, Rita Ora si Dua Lipa.

Primele 5000 de abonamente pentru festivalul Neversea 2018 au fost puse in vanzare incepand de miercuri, 7 februarie, de la ora 12.00 pana la ora 20.00.

Pretul acestora a fost de 399 de lei plus taxe si au putut fi achizitionate doar de catre cei care s-au inregistrat pe www.neversea.com.

Sunt dispomibile si abonamentele VIP la pretul de 900 de lei plus taxe.

About Post Author

Lasă un răspuns