• Romania
  • English

Noutate: Nadine este insarcinata

06 Aprilie 2010

Nadine este insarcinata

Nadine Voindrouh, fosta componenta a scolii vedetelor, se marita si va deveni mamica peste câteva luni. Mulatra este însarcinata în luna a patra si se pregateste de nunta care va avea loc imediat dupa nasterea copilului.

Relatia pe care Nadine o are de mai bine de cinci ani cu avocatul Dragos Apostolescu se îndreapta catre altar. Vedeta a ramas însarcinata, iar fericitul tatic a cerut-o imediat în casatorie. Fosta prezentatoare a emisiunii “Banc Show” de la Prima TV a petrecut o vreme în Statele Unite, unde a încercat o cariera în actorie. Nadine s-a întors în tara de câteva luni si a preferat sa stea departe de luminile reflectoarelor. Se casatoreste dupa ce naste. În prezent, Nadine se pregateste sa devina mama si sotie, ea si iubitul ei urmând sa faca nunta anul acesta.

Trimite pe: Yahoo
NICK CAVE & THE BAD SEEDS si ARCADE FIRE în premieră în România @ Rock The City EDVIN MARTON ADUCE „STRADIVARIUS” LA BUCUREȘTI THE AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW – ROMÂNIA  BUCUREȘTI | 5 MAI 2018 Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER