• Romania
  • English

Noutate: MODA : Accesorii si sfaturi pentru 2010.

23 Martie 2010

MODA : Accesorii si sfaturi pentru 2010.

Accesoriile pot face sau pot distruge un outfit. Sa stii ceea ce functioneaza pentru corpul tau este folositor atunci cand faci cumparaturi pentru accesorii. Gandeste-te bine inainte si planuieste-ti cumparaturile. Atunci cand faci cumparaturi pentru accesorii ar trebui sa vizualizezi garderoba pentru a determina cum accesoriile se vor potrivi imbracamintii tale.
1. Fa cumparaturi pentru piese versatile pentru a maximiza folosinta. Un alt sfat este acela de a lua bijuteriile care functioneaza atat pentru un look de zi, cat si una de seara.
Majoritatea femeilor sunt foarte ocupate si nu au timp pentru a face cumparaturi, in special pentru accesorii.
2. Incearca sa alegi accesoriile care se complementeaza cu forma corpului. Piesele mari este posibil sa nu mearga bine la femeile mici, intrucat le " coplesesc".
3. Incearca sa alegi accesorii care accesorizeaza orice tinuta pentru orice ocazie. Pentru birou sau pentru intalnirile de afaceri, curele subtiri si brosele merg bine cu orice look. Pentru serile in oras, adopta o curea mai groasa si o geanta mai boemiana. Adauga tocurile perfecte si look-ul este definitivat.
Uneori accesoriile fac totul. Trebuie sa stii ce anume functioneaza mai bine pentru tine, ceea ce ti se potriveste cel mai bine, sa determini modul in care iti place sa te accesorizezi in fiecare zi. Speram ca acest articol ti-a fost de folos in a descoperi aceste lucruri atat de importante pentru look-ul tau.

sursa : femei-moderne.ro

Trimite pe: Yahoo
Sean Paul - Mad love - Europe tour Scorpions, pe 12 iunie 2018 la București, în cadrul Crazy World Tour Neversea 2018 NICK CAVE & THE BAD SEEDS si ARCADE FIRE în premieră în România @ Rock The City Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out.  Artistul anunță data celui de-al  doilea concert  ”EXPLOSIVE LIVE”, la București

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER