• Romania
  • English

Noutate: Mirela Chirila prezinta dezbracata MTV Euro top 20!

08 Aprilie 2010

Mirela Chirila prezinta dezbracata MTV Euro top 20!

Joi, 8 aprilie, de la ora 13.00, Mirela Chirila una dintre cele mai apreciate modele mioritice prezinta o noua editie “Euro Top 20”! doar in lenjerie intima.

 

 Mirela Chirila, un fotomodel foarte prezent pe podiumurile de moda, a renuntat la haine pentru a deveni cel mai neconventional VJ MTV. Ea va prezenta cea mai arzatoare editie Euro top 20 imbracata doar in lenjerie intima.

“Cand m-a sunat producatorul emisiunii Euro Top 20 si mi-a propus sa prezint aceasta editie ''dezbracata'', n-am stat pe ganduri si am zis: DA! Eu, ca model sunt obisnuita sa stau in fata camerelor doar in lenjerie intima. Problema era ca nu mai prezentasem niciodata un top muzical.Ce-i drept am avut mari emotii, dar eu simt ca a iesit bine. Pentru mine a fost fun si sper sa nu fie ultima data cand prezint o emisiune la MTV oricat de sumara ar fi! I love MTV!” a marturisit frumoasa Mirela.

Telespectatorii vor avea ocazia sa afle care sunt cele mai tari piese din topurile europene prezentate de apetisantul fotomodel Mirela Chirila, joi, 8 aprilie, de la ora 13.00 numai la Euro Top 20!

Trimite pe: Yahoo
Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Festival ‚EL CARRUSEL’ BUCUREȘTI | 30 Iunie – 1 Iulie 2018 Jazz in the Park 2018  @ Muzeul de Artă, Cluj-Napoca | 21 iunie - 1 iulie Neversea 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER