• Romania
  • English

Comediantul Micutzu ii face expozitie de pictura unui adolescent, la Sala Palatului

26 Octombrie 2017

Micutzu dă o șansă la celebritate unui adolescent

 

    Micutzu dă o șansă la celebritate unui adolescent Impresionat de talentul unui adolescent de 12 ani care i-a făcut caricatura, Cosmin Nedelcu (Micutzu) vrea să îi ofere acestuia șansa de a deveni celebru publicului iubitor de umor.

    Astfel, în data de 31 octombrie și 1 noiembrie 2017, în foaierul Sălii Palatului, cei care au plătit bilet la spectacolul "La cererea publicului", vor avea surpriza unei experiențe pline de culoare înainte de show.

    Tablourile lui David Alexandru, pictorul ieșean care a avut deja 15 expoziții internaționale până la vârsta de 12 ani, vor fi expuse la intrare.

    Cucerit total de talentul și de bunul simț al adolescentului, Micutzu declară: "David, băiatul de 12 ani pe care vi l-am prezentat și vouă, mi-a făcut caricatura și încă nu îmi vorbește la pertu.

 


    Las link la pagina lui. Dacă vreți să cumpărați lucrări de-ale lui, scrieți-i și sigur se rezolvă.

    https://www.facebook.com/DAVIDalexART/posts/1129484600522219

    Un mic om mare. Așa vorbește și așa desenează. Eu sunt total impresionat și cred că merită 100% să îl susținem", încheie Micutzu.

    Așadar, cei care vor veni la spectacolul "La cererea publicului" susținut de Badea, Bordea și Micutzu, în deschidere cu Mocanu, Cortea și Bucalae, spectacol care se va ține cu casa închisă atât pe 31 octombrie, cât și pe 1 noiembrie 2017, se vor bucura de o experiență plină de culoare semnată David Alexandru, pictorul de 12 ani din Iași, care se bucură de susținerea necondiționată a simpaticului comediant Cosmin Nedelcu (Micutzu).

 


Trimite pe: Yahoo
Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER