• Romania
  • English

Noutate: Masturbare in direct la Big Brother-ul suedez - VIDEO

12 Aprilie 2010

Masturbare in direct la Big Brother-ul suedez - VIDEO

 

Fără jenă, faţă de ceilalţi concurenţi din casă. Deloc pudici, întrucât totul se vedea în direct la tv. Fără milă pentru telespectatorii celibatari pe care i-au "înfierbântat" după asemenea imagini. Totul pentru un singur scop: audienţa.

Cam aşa s-au comportat un el şi o ea care participă la ediţia din Suedia a concursului Big Brother. Şi de parcă scena de masturbare în direct nu ar fi fost de ajuns, cei doi s-au luat la hârjoneală, la scurt timp după terminarea ipostazelor tandre.

Iar dumneaei a omis faptul că nu purta lenjerie intimă şi s-a lăsat pe spate afişându-se în faţa camerelor de filmat, în toată splendoarea ei.

Chiar dacă goana după audienţă impinge limitele către cât mai mult sex pe micile ecrane, asemenea imagini trebui cenzurate. Pentru că altfel Big Brother, riscă să devină platoul de filmare al unor pelicule porno.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa click.ro 

 

Trimite pe: Yahoo
Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Full Moon Live Festival 2018 AWAKE Festival 2018 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER