Vineri, 12 iulie, Londophone va gazdui un nou proiect al baietilor de la Karpov not Kasparov.

11 Iulie 2013

Kepler not Kopernikus

Noul proiect se numeste Kepler not Kopernicus si in cadrul acestuia, pentru prima data, baietii isi vor folosi si vocile. 
Proiectul Karpov not Kasparov s-a născut în 2009, ca urmare a jocului dintre tobe și un sintezator vintage. Ulterior, au fost integrați un artist de vizualuri și doi artiști de dans contemporan. Astfel, s-a născut un spectacol experimental care combină actul teatral cu muzica creată instantaneu, ca o coloană sonoră live. 
De cele mai multe ori, spectacolele sînt găzduite de locuri neconvenționale (frizerii, biblioteci, aziluri de bătrîni, în veceul unui restaurant sau într-un magazin de încălțări). 
În toamna lui 2011 casa LocalRecords a lansat un EP electronic numit ”Soundtrack for a Game of Chess”. La foarte scurt timp, EP-ul a fost considerat cea mai bună lucrare muzicală a anului, de Radio Romania Cultural și Radio Europa Libera, iar Vice Magazine l-a numit ”albumul lunii”. 
În 2012, proiectul a renăscut pe scenele locale, după care a urmat un prim turneu european (Budapesta, Viena și Berlin). 
La concertul de vineri, 12 iulie, Karpov not Kasparov vor lăsa deoparte tabla de șah, pentru telescop și își vor proiecta publicul într-un univers de jazz-punk progresiv, cu voci psiho-spațiale, chitări și tobe halucinante.

Mai multe detalii: http://www.feeder.ro/

Trimite pe: Yahoo
The Mission Pres. Vagabundos Saturday 3rd of March 2018 Sala Polivalenta Cluj Napoca Strada Uzinei Electrice 22.00 LINE-UP: Luciano, Michel Cleis, Cesar	Marveille, Ernesto Ferreyra, Brina Knauss, Victor Stancov Loudcity Sessions cu ALEXANDRU ANDRIEȘ @Clubul Țăranului Român Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out.  Artistul anunță data celui de-al  doilea concert  ”EXPLOSIVE LIVE”, la București FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER