piesa care s-a intamplat singura, de cand au inceput protestele pro Rosia Montana

16 Septembrie 2013

Eyedrops lanseaza La fund de butoi,

 

 

 

Eyedrops lanseaza La fund de butoi, piesa care s-a intamplat singura, de cand au inceput protestele pro Rosia Montana

 

 

 

Eyedrops a lansat, marti 10 septembrie, noua piesa - "La fund de butoi". Piesa este insotita si de un videoclip despre care cei trei membri ai trupei spun ca "nu apartine nimanui". Baietii nu vor sa vorbeasca despre ea, piesa, ca despre o piesa de protest, ci o vad mai degraba ca pe un indemn la curaj.

 

"Am lucrat la piesa vreo doua saptamani, mai exact de cand au inceput protestele pentru Rosia Montana. Intamplator, ne propusesem initial sa o lansam chiar pe 1 septembrie. N-a fost insa gata masterul la timp. Am stabilit apoi s-o scoatem pe 19, insa, intr-o zi, ne-am dat seama ca, in strada fiind, filmam un clip fara sa stim. Cu alte cuvinte, clipul asta s-a filmat singur, pe parcursul a catorva zile de proteste… A trebuit doar sa ne dam seama ca piesa pe care ne bateam capul s-o terminam se intampla in jurul nostru si ca dorintele cu care incepusem sa lucram s-au transformat peste noapte in realitate. Iar noi impartasim acea realitate cu incredibil de multi altii"- Eyedrops.

 

La fund de butoi este prima piesa 100% Eyedrops in limba romana. Despre planurile lor pentru viitorul apropiat: lucreaza la tot mai multe piese. Videoclipul piesei "La fund de butoi"

 

 

Pe ei, pe mama lor, cu iubire si umor!

 

Eyedrops (www.facebook.com/EyedropsBand) inseamna:

Paul Manolescu
Miche Marcu
Bogdan Diaconeasa

Trimite pe: Yahoo
Loudcity Sessions cu ALEXANDRU ANDRIEȘ @Clubul Țăranului Român Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out.  Artistul anunță data celui de-al  doilea concert  ”EXPLOSIVE LIVE”, la București FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER