• Romania
  • English

COMUNICAT | Echipa ARTA SCENEI si Maestrul TUDOR GHEORGHE, va ureaza: LA MULTI ANI !

29 Decembrie 2017

Echipa ARTA SCENEI si Maestrul TUDOR GHEORGHE, va ureaza: LA MULTI ANI !

 

    Un concert magnific si un public minunat !!!!

    Echipa ARTA SCENEI si Maestrul TUDOR GHEORGHE aduc multumiri Corului și Orchestrei Naționale Radio, pentru minunatele concerte din 21 și 22 Decembrie, de la Sala Palatului!

   Dorim sa mulțumim tuturor colaboratorilor și întregii echipe, fără de care nu am fi putut duce la bun sfârșit proiectele anului 2017.

    Nu in ultimul rand ,dorim sa aducem mulțumiri si publicului, care a arătat respect pentru artiștisi organizatori si le cerem scuze pentru  eventualele neplăceri cauzate poate fără voia noastră.

LA MULTI ANI !!!!

    Ne revedem in anulviitor cu PREMIERA „RANDUNICI PRINTRE LONZINCI” - un spectacol ce va readuce in atentia publicului, muzica usoara a anilor 60-70 – 21 martie la Sala Palatului .

    Va supunem atentiei, faptul ca, site-urile autorizate sa vanda bilete pentru PREMIERA „RANDUNICI PRINTRE LONZINCI” din 21 martie de la Sala Palatuluisunt :

1. www.tudor-gheorghe.ro ( site-uloficial de bilete al maestrului )

2. www.blt.ro

3. www.salapalatului.ro si casa de bilete a SaliiPalatului

LA MULTI ANI !!!!

 


Trimite pe: Yahoo
Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER