Concertele E-an-na din următoarea perioadă​

11 Ianuarie 2018

Concertele E-an-na din următoarea perioadă​

 

    Dacă vă gândiți deja la ce evenimente să vă duceți în prima parte a acestui an, formația sibiană E-AN-NA pregătește deja pentru voi niște concerte pe care nu trebuie să le ratați!

    În 2017, E-an-na s-a remarcat printr-o serie de evenimente extraordinare, trupa susţinând 3 turnee, şi ajungând să reprezinte România la cel mai cunoscut festival de metal, Wacken Open Air (Germania), de unde s-au întors cu locul II, făcând astfel din România singura ţară care a avut două trupe în top 5 de-a lungul întregii existenţe a festivalului.

    Și pentru că 2018 nu se lasă nici el mai prejos, iată unde îi puteți vedea & asculta live pe cei de la E-an-na în următoarea perioadă:

Tg. Mureş, 03.02: E-an-na / Tg. Mureş

Cluj-Napoca, 04.02: Arkona (lansare de album).

Guest: E-an-na / Cluj Napoca

Constanţa, 09.02: E-an-na / Constanţa

Bucureşti, 10.02: E-an-na // Twist of Fate // Linear Disorder //Lucky Thirteen

Oradea, 10.03: E-an-na / Oradea

Timișoara, 11.03: E-an-na / Daos Club, Timișoara

 

Facebook: https://www.facebook.com/eanna.romania/

Youtube: https://www.youtube.com/c/EannaRomania

Bandcamp: https://e-an-na.bandcamp.com/

Trimite pe: Yahoo
Loudcity Sessions cu ALEXANDRU ANDRIEȘ @Clubul Țăranului Român Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out.  Artistul anunță data celui de-al  doilea concert  ”EXPLOSIVE LIVE”, la București FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER