• Romania
  • English

Cântăreața pakistaneză Samira Sindhu a fost ucisă în timpul unui spectacol. Era însărcinată în opt luni

13 Aprilie 2018

Cântăreața pakistaneză Samira Sindhu a fost ucisă în timpul unui spectacol

 

    Cântăreața pakistaneză Samira Sindhu a fost ucisă în timpul unui spectacol care a avut loc marți în Pakistan.

    Artista era însărcinată în opt luni, transmite BBC. Samira Sindhu, în vârstă de 28 de ani, a fost împușcată mortal în timpul spectacolului susținut în satul Kanga, din apropierea orașului Larkana, din provincia Sindh.

    Cel care a tras în ea ar fi făcut-o pentru că artista, înărcinată în opt luni, nu a stat în picioare în timp ce cânta.

    De cealaltă parte, agresorul se apără spunând că a împușcat-o accidental, în momentul în care a tras cu pistolul în aer.

    Soțul cântăreței a relatat, în plângerea dată poliției, că agresorul a îndreptat arma spre artistă, în timp ce o amenința și îi cerea să stea în picioare.

    În momentul în care cântăreața i-a spus acestuia că este însărcinată și nu poate sta în picioare, bărbatul a împușcat-o.

    O înregistrare video care circulă pe rețelele de socializare nu arată clar că Samira Sindhu a fost amenințată de cineva, ci o arată pe aceasta pe scenă, acompaniată de muzicieni, în timp ce cântă, moment în care trei bărbați se apropie de scenă și arunci în ea cu bancnote.

    Când cei trei bărbați ies din cadru, trei focuri de armă se aud, iar artista se prăbușește pe scenă. Samira Sindhu era o cântăreață cunoscută pe scena locală.

 


    După moartea acesteia, cântăreți din Pakistan au protestat și au cerut dreptate pentru uciderea artistei.

    În iunie 2016, cântăreața americană Christina Grimmie a fost împușcată mortal în timpul unui concert susținut în Florida, SUA.

Trimite pe: Yahoo
Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER