• Romania
  • English

Muzica braziliana in acordurile luxuriantei chitare a lui Maxim Belciug

13 Iulie 2013

BRASIL. Recital Maxim Belciug

Muzica Braziliei inseamna mult mai mult decat ritmul carnavalesc de samba. E muzica miturilor care canta, muzica fructelor contradictorii, muzica culorilor calde, a bucuriilor vietii, a selvei adanci, a valurilor pe nisip, a spiritelor ample cu trairi firesti. E Heitor Villa-Lobos - el singur un univers deplin - si o intreaga pleiada de stiluri cu nume exotice: chôros, modinha, maxixe, jongo, batuque, baião, frevo. in felul sau, e muzica tuturor muzicilor. Va invitam s-o (re)descoperiti luni, 15 iulie, ora 20.00, pe terasa ceainariei Infinitea, in acordurile luxuriantei chitare a lui Maxim Belciug. 

Maxim Belciug este unul dintre cei mai carismatici muzicieni romani de astazi si totodata unul dintre putinii care si-au asumat un act artistic bazat pe darnicie si sinceritate. Discret ca persoana, dar expresiv pana la nastrusnicie ca muzician, chitaristul abordeaza un repertoriu eclectic, adesea intr-un stil personal. Trece cu maiestrie de la Bach la muzica latino-americana, de la Scarlatti la ritmuri de tarantela si de la valsuri rusesti la cadente de flamenco, strunindu-si chitara sa caute mereu muzica pura, vie si plina de culoare. Astfel, aparitiile sale in concert se bucura intotdeauna de farmecul special al muzicii facute cu suflet. 

Ceainaria Infinitea se afla in str. Dr. Grigore Romniceanu nr. 7 (Cotroceni). 
Rezervarile se fac exclusiv telefonic, la 0723 175 300. 
www.infinitea.ro

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/296744920469666/

Trimite pe: Yahoo
Sean Paul - Mad love - Europe tour Scorpions, pe 12 iunie 2018 la București, în cadrul Crazy World Tour Neversea 2018 NICK CAVE & THE BAD SEEDS si ARCADE FIRE în premieră în România @ Rock The City Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out.  Artistul anunță data celui de-al  doilea concert  ”EXPLOSIVE LIVE”, la București

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER