• Romania
  • English

Beyonce și Jay-Z, împreună în turneu mondial

13 Martie 2018

Beyonce și Jay-Z, împreună în turneu mondial

 

    Visul a milioane de fani e pe cale să se îndeplinească anul acesta.

    Cei care își doresc să-i vadă pe Beyonce și Jay-Z pe aceeași scenă trebuie să pună bani deoparte pentru show, pentru că artiștii au confirmat că vor pleca împreună într-un nou turneu mondial.

    Primul concert al cuplului este programat la Cardiff , în 6 iunie, iar ultimul va avea loc la Vancouver, în 2 octombrie, scrie BBC.

    Anunțul a fost făcut printr-un video de promovare a cuplului și a fost postat pe pagina de Instagram a lui Beyonce.

    Cuplul va fi însoţit de cei trei copii, Blue Ivy, în vârstă de 6 ani, şi gemenii Sir şi Rumi, în vârstă de opt luni.

    "Sunt incredibil de entuziasmaţi. Au muncit mult ca să realizeze acest lucru. Este cea mai bună alegere pentru familia lor", a declarat o sursă apropiată cuplului pentru publicaţia People.

    Zvonurile despre acest turneu au apărut încă din februarie, când a fost creată o pagină pe site-ul distribuitorului de bilete Ticketmaster, între timp eliminată, pe care scria "bilete Beyoncé & Jay-Z".

    Beyonce şi Jay Z, care s-au căsătorit în 2008, deţin împreună o avere fabuloasă, motiv pentru care Forbes i-a desemnat cel mai bogat cuplu din industria de divertisment.

    Averea combinată a celor doi cântăreţi este de 1,16 miliarde de dolari, potrivit unor clasamente anuale întocmite de revista Forbes. Beyonce și Jay-Z au mai plecat împreună în turneu în 2014, cu „On The Run”

Trimite pe: Yahoo
Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER