• Romania
  • English

84 de artiști alături de maestrul Tudor Gheorghe

31 Iulie 2017

84 de artiști alături de maestrul Tudor Gheorghe

 

    Pe data de 21 si 22 decembrie 2017, 84 de artisti vor fi pe scena Salii Palatului, alaturi de maestrul Tudor Gheorghe, uniti sub bagheta magica a dirijorului si orchestratorului Marius Hristescu, care ne vor incanta cu o serie de poeme de iarna si colinde simfonice, ce vor incheia ciclul “ANOTIMPURILE POEZIEI ROMÂNEȘTI”.

    Iarna Simfonic vorbește despre adâncimea seninătății; marea poezie, îmbinată cu lirica populară din colind.

 


    Lucrarea constituie o suită simfonică în cinci părți, în care au fost integrate organic, pe lângă poemele de iarnă, motive melodice din sfera colindelor tradiționale.

    Iarna Simfonic este un album al interpretului român Tudor Gheorghe si este acompaniat de Orchestra si Corul National Radio.

    Tudor Gheorghe va sustine un concert de colinde intitulat , “ IARNA SIMFONIC ANIVERSAR “ in datele de 21 si 22 decembrie, la Sala Palatului , orele 19: 00.

    Cel mai impatimit interpret al baladelor si poeziilor romanesti, maestrul Tudor Gheorghe va incanta publicul spectator cu o serie de poeme de iarna si colinde simfonice.

    Si nu uitati va rugam, ca site-urile autorizate sa vanda bilete pentru "Iarna simfonic aniversar" – 21 si 22 dec. 2017, la Sala Palatului sunt :

1. www.tudor-gheorghe.ro ( site-ul oficial de bilete al maestrului )

2. www.blt.ro

3. www.salapalatului.ro si casa de bilete a Salii Palatului

 

    REGULI DE ACCES !!!

 

· DUPĂ ORA 19:10 NU SE MAI PERMITE ACCESUL ÎN SALA DE SPECTACOL,

· DUPĂ ÎNCEPEREA SPECTACOLULUI LOCURILE ÎȘI PIERD VALABILITATEA,

· VĂ RUGĂM SĂ LUAȚI ÎN CONSIDERARE TRAFICUL RUTIER AGLOMERAT ȘI LOCURILE REDUSE DE PARCARE,

· ACCESUL COPIILOR SUB 7 ANI NU ESTE PERMIS. COPIII PESTE 7 ANI PLĂTESC BILET ÎNTREG.

VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!!

Trimite pe: Yahoo
Neversea 2018 NICK CAVE & THE BAD SEEDS si ARCADE FIRE în premieră în România @ Rock The City THE AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW – ROMÂNIA  BUCUREȘTI | 5 MAI 2018 Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER