În urmă cu câteva zile, Sala Palatului a duduit de râsete și aplauze îndelungi la cele două spectacole puse în scenă de 6 dintre cei mai buni comedianți din România: Badea, Bordea și Micutzu, cu Mocanu, Cortea și Bucălae în deschidere.

    "La cererea publicului", spectacolul care s-a vândut ca pâinea caldă pentru data de 31 octombrie 2017, a fost repetat a doua zi, pe 1 noiembrie, pentru a satisface cererea venită de la public, așa cum zice și titlul ales, inițial, în glumă.

 


    Astfel, în cele două zile de show, 8000 de oameni s-au bucurat de umorul savuros al lui Bordea, Badea și Micutzu, ale căror momente au fost deschise de alți 3 actori de stand-up comedy: Alex Mocanu, Nelu Cortea și Radu Bucălae.

 


    Deși au urcat în premieră pe scena de la Sala Palatului în această formulă, protagoniștii au oferit publicului un show excepțional și închegat, cu glume care se adresează unui public omogen, care știe să facă haz de necaz și care trăiește, de ani întregi, cu aceleași prejudecăți culturale, politice, economice, sociale, dar peste care a năvălit noua generație, la pachet cu tehnologia de ultimă oră.

 


    În "La cererea publicului" râdem de situații hilare cu taximetriști, blocaje în trafic și comportamente mitocănești, de prototipuri sociale precum soția geloasă, soacra cicălitoare, nepoata răsfățată și taximetriştii bucureșteni, nu ratăm nici glumele cu moldoveni și ardeleni, comportamentul generației hi-teq, în opoziție cu condiții de viață care includ penele de curent și altele.

    Pe lângă standup-er-ul cu microfonul, fiecare dintre comedianți a venit cu un plus de culoare pe suport digital.

 


    Dan Badea a înscenat un schimb de mesaje amuzante cu o serie de persoane publice, Cătălin Bordea a proiectat un testimonial de la bunica lui dintr-un sat de lângă Botoșani, despre care povestește că alcoolul e un laitmotiv în viața ei și că de pe acolo i se trage lui umorul, iar Micutzu și-a făcut apariția în scenă într-un mod spectaculos, cu surle și trâmbițe la propriu, adică însoțit de Zuralia Orchestra, care cântă "Mama mea e florareasă".

 


    Sala e în delir, căci ADN-ul românesc, amestecat și influenţat de toate națiile și rasele, nu se dezice.

    În sfârșit, Micutzu se declară recunoscător celor care au contribuit la succesul show-ului "La cererea publicului": "Felicitări băieţilor de pe scenă și celor din organizare.

    Le mulțumesc din suflet oamenilor din sală, fără ei nu am fi ajuns pe scena asta pe care nu-mi imaginam că o să stau vreodată.

    Deci mulțumiri și felicitări, dragi oameni buni, pentru că ne susțineți și ne onorați cu prezența de atât de mult timp!"

 


    La rândul lui, Cătălin Bordea este în acord cu colegii lui de scenă: "A fost fantastic să "trag" împreună cu acești oameni minunați la cea mai tare Sală.

    Mulțumesc din tot sufletul tuturor celor care ne-au onorat cu prezența. Bigggg Upppppp!!!!! P.S. Cei de la Sublime au organizat sublim."

    Așadar, cele două spectacole sold-out de la Sala Palatului, "La cererea publicului", dovedesc încă o dată faptul că stand-up-ul românesc și-a câștigat, încet-încet, de-a lungul celor 15 ani de permanență transformare, binemeritatul loc: în săli mari de spectacole, cu public deschis la glume noi și puțin deșucheate, interzise celor sub 16 ani, plătitori de bilet și crescuți cu valori morale care țin pasul cu evoluția unei realități paradoxale, așa cum este ea la noi, în România anului 2017.

    Evenimentele au fost organizate de Front Row Events în colaborare cu Sublime România și comunicate de HTag PR.

About Post Author

Lasă un răspuns