• Romania
  • English

Zaraza Club & Lounge

Bar: Zaraza Club & Lounge

Str. Covaci nr. 6-8 (Intrarea Soarelui)
721078018
Bucuresti
Bar

Imobilul ce ne gazduieste, o superba cladire construita la inceputul secolului al XIX-lea, a fost proprietatea unor personalitati marcante ale perioadei interbelice, primul fiind industriasul Grigore Alexandrescu, apoi ginerele sau Dumitru Mociornita, primul "brand" denumit si "Regele Pantofilor".

In aceasta cladire incercata de istorie nimic nu era mai potrivit decat sa reinviem o arta superba poveste, de dragoste, tot din Bucurestiul de alta data, povestea frumoasei tiganci Zaraza si a celebrului cantaret Cristian Vasile.

 

Cine nu a auzit celebrele versuri?

 

"Vreau sa-mi spui, frumoasa Zaraza,

Cine te-a iubit?

Cati au plans nebuni pentru tine,

Si cati au murit?

Vreau sa-mi dai gura-ti dulce, Zaraza,

Sa ma-mbete mereu.

De a ta sarutare, Zaraza, vreau sa mor si eu!"

 

Cei doi s-au cunoscut intr-o seara in localul "Vulpea Rosie", pe Selari dupa un recital sustinut de cantaret, s-au indragostit nebuneste si au ramas impreuna pana cand frumoasa Zaraza a fost ucisa de asasini platiti, se pare, de rivalul lui Cristian Vasile, Zavaidoc, acesta fiind orbit si nebunit de gelozie pe cei doi indragostiti.

Bineinteles, laitmotivul localului este celebrul tango "Zaraza", iar aceasta prinde fiinta din tabloul ce o infatiseaza, asezat pe unul din pereti.

Va invitam sa ne descoperiti in fiecare seara, pe voi, toti care gustati farmecul localurilor intime, cu parfum de trecut, si sa ne deveniti oaspeti, nu doar consumatori...

 

Zaraza Club & Lounge

Evenimente din Zaraza Club & Lounge:

Trimite pe: Yahoo
Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER