• Romania
  • English

The King Club

Club: The King Club

Str. Primo Nebiolo nr. 1
0762 726 272
Bucuresti
Club

Club The King, nu demult deschis, este situat pe strada Primo Nebiolo, nr. 1, Bucuresti, zona Agronomie. Deschiderea oficiala a avut loc pe data de 27 Ianuarie 2012, printr-un eveniment cat se poate de atractiv, avand ca invitati speciali nume cunoscute ale muzici de petrecere: Sorinel Pustiu, Marius Babanu, Costel Biju, Vali G!

Pozitionat in nordul Bucurestiului, inconjurat de multe alte cluburi, The King face viata de noapte stralucitoare. Combinam muzica de club, animatia cu manelele si muzica lautareasca, venind in intampinarea voastra cu invitati de top ai genului.

Cum v-am obisnuit deja, avem petreceri in fiecare Miercuri, Joi, Vineri, si Sambata, dar organizam si evenimente private, petreceri speciale!
Atractia in Club The King este datorata in mare parte atmosferei create de personalul nostru dar si momentelor artistice deosebite! Atmosfera excentrica imbina in mod placut decorul cu muzica de calitate. Iti sugeram ca e mult mai simplu sa vii sa te convingi!

Te asteptam !!!

The King Club

Evenimente din The King Club:

Trimite pe: Yahoo
Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER