• Romania
  • English

The Gang Restaurant & Lounge

Bar: The Gang Restaurant & Lounge

Calea Floreasca nr.111-113
0721 512 291
Bucuresti
Bar

The Gang restaurant & lounge are onoarea de a va invita zilnic sa serviti un pranz sau o cina delicioasa intr-un decor cosmopolit.

Promovam Meniul Zilei pentru pranz la doar 49 de RON, acesta fiind compus din aperitiv sau supa, un fel principal de mancare, desert si un pahar din vinul casei The Gang.

Fusion-ul asiatic specific bucatariei noastre ofera preparate specifice din Thailanda, Japonia, China, India sau Himalaya, patronat de catre doi bucatari nepalezi.

Arhitectura lounge-ului si atmosfera creata de muzica este perfecta pentru a savura cocktailurile, o selectie de vinuri si o varietate de preparate pe baza de cafea. Toate serile de weekend (joi, vineri, sambata) combina specificul Asiatic al bucatariei cu momente muzicale live de jazz, balade latino sau chitara.

De asemenea in cadrul ofertei speciale Midnight Special de weekend, puteti cumpara la jumatate de pret orice sticla de Moet & Chandon, Lanson, Veuve Clicquot, Smirnoff Black si Ciroc

The Gang Restaurant & Lounge

Evenimente din The Gang Restaurant & Lounge:

Trimite pe: Yahoo
Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Jazz in the Park 2018  @ Muzeul de Artă, Cluj-Napoca | 21 iunie - 1 iulie Gărâna Jazz Festival 2018 Neversea 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER