• Romania
  • English

Locație: Restaurantul-Elisabeta

Restaurant: Restaurantul Elisabeta

Bv. Regina Elisabeta 45
0724.323.132
Bucuresti
Restaurant

Program Restaurant:
Luni - Vineri: 12:00-23:00
Sambata: 12:00-23:00
Duminica: 12:00-23:00

 

Program Caffe&Bistro Elisabeta:

Luni - Vineri: 10:00-23:00
Sambata: 10:00-23:00
Duminica: 10:00-23:00

 

Construita in stil eclectic, noua noastra locatie, Restaurant Elisabeta, este intr-o cladire monument arhitectural, ce dateaza din anul 1912, fiind una cele mai semnificative cladiri reprezentand stilul arhitectural al epocii. La sfarsitul secolului al XIX-lea - inceputul secolului al XX-lea, arhitectura orasului incepea sa prinda contur la parametrii exigentelor occidentale, cladirea Restaurantului Elisabeta facand parte din configuratia cladirilor ridicate la standarde europene, monumente ce marginesc de-o parte si de alta Bulevardul Elisabeta.

Ridicata de catre arhitectul Rudolf Quich pe terenul baronului de origine vieneza Jules de Waldberg, acesta a insuflat din punct de vedere arhitectural stilul eclectic a artei occidentale prin ansamblul elementelor de design care tin atat de modernism, artdeco cat si de clasicism. De-a lungul timpului, cladirea a reprezentat sediul mai multor importante institutii ale statului, cum ar fi Clubul Austro Ungar si Micul Senat al Romaniei.

Restaurantul Elisabeta pune la dispozitia invitatiilor si clientilor sai servicii la cele mai inalte standarde si o echipa de profesionisti pentru implemantarea si coordonarea mai multor tipuri de evenimente, private si corporate. Astfel, atat Sala Elisabeta care are o capacitate de 120 de persoane, cat si Caffe& Bistro Elisabeta, Carol I si Carol II, cu o capacitate de 15 persoane fiecare, vor putea fi puse la dispozitia iubitorilor perioadei “Micului Paris”, dar si ai artei culinare din perioada interbelica.

Avand la baza bagajul tehnic specific artei occidentale, arhitectul Rudolf Quich a amenajat si adaptat spatiile interioare avand in vedere functionalitatea cladirii. Dotata cu sali de club, de spectacole sau chiar de protocol, aceasta dovedeste un stil rafinat din punct de vedere arhitectural punandu-se in valoare atat locatia Restaurantului Elisabeta cat si incaperile bistro-ului cu acelasi nume.

 

Restaurantul Elisabeta
Card de fidelitate Card de fidelitate
Fumatul permis Fumatul permis
Salon nefumatori Salon nefumatori
Garderoba Garderoba
Private room Private room
Terasa Terasa
Aer conditionat Aer conditionat
LCD proiector LCD proiector
WI-FI WI-FI
Accepta rezervari Accepta rezervari
Cash Cash
Card Card

Evenimente din Restaurantul Elisabeta:

Trimite pe: Yahoo
Full Moon Live Festival 2018 AWAKE Festival 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti Rockstadt Extreme Fest 2018 | 2-5 aug

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER