>
  • Romania
  • English

Mystic Tree

Bar: Mystic Tree

BUCURESTI, Str. Popa Soare nr.7 (colt cu Str. Mantuleasa nr.8)
721077600
Bucuresti
Bar

 La noi, fiecare moment al zilei are toate ingredientele: efervescenta, arome si miresme proaspete, nuante de sunet, tonuri de culoare si savoare.
La masa de pranz te poti infrupta cu ingrediente alese si miresme altoite din retetele noastre ticluite cu grija. Si suntem siguri ca pofta nu va veni mancand, ci mai repede lecturand lista de bucate: aperitive si salate proaspete si racoroase, specialitati din carne de pui, vitel fraged, porc si peste scaldate in sosuri care mai de care
 Dar orice aventura culinara trebuie intregita de cofeturile cu multa dragoste preparate in casa: tarte cu mascarpone si sos de fructe de padure, mere caramelizate sau clatite tocate in sos de miere si nuci. Iar daca te vei linge pe degete dupa pranzul copios, noi ne vom bucura si iti vom completa senzatia de bine cu o cafea aromata.
Si daca toate aceste elemente au conspirat la un intreg armonios te asteptam sa te relaxezi la noi si seara cand poti stropi bucatele alese cu vinuri cu arome intense si vibrante, florale sau fructoase. Sau poate preferi  licori si elixire mixate cu grija de bartenderii nostri !

Mystic Tree

Evenimente din Mystic Tree:

Trimite pe: Yahoo
Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER