• Romania
  • English

Expirat Club Party Music Club | Cluburi Bucuresti |

Club: Expirat Club

Lipscani 5, colt cu Brezoianu 4 (zona Cismigiu), Bucuresti
073 EXPIRAT
Bucuresti
Club

Expirat inseamna pe scurt: Party Music Club. Locul ideal pentru o petrecere in adevaratul sens al cuvantului. Evenimentele si playlist-urile noastre includ melanjul perfect de muzica de club de la Electro, Alternative, Rock sau Indie pana la Hip-Hop, Reggae sau Disco pe cele 2 sceneExpirat si OtherSide – independente una de cealalta, cu bar si DJ deck propriu.

Indiferent de ce muzica sau scena alegi, la cele 2 baruri iti pregatim shot-uri fulgeratoare, cocktail-uri aromate si bere rece iar in club gasesti mereu prieteni si cel mai pozitiv vibe din oras. Totul dupa reteta clasica Expirat: muzica, atmosfera, oameni.

 

Specific: Rock, Alternative, Indie, Brit, Mash-up, Electro, Disco, Breakbeat, Live Concert, Others.

PROGRAM:

Ne gasesti zilnic de la ora 20:00 – pana la ultimul client. Marti si Duminica – inchis.


LUNI – SEARA FOLK

 

Traditia serilor Folk continua iar in fiecare Luni la Expirat se canta! O saptamana alaturi de gazda Tica – Trupa Karma si invitatii sai. Cealalta alaturi de Supa – cel ce a fost alaturi de Expirat si Seara Folk inca de la deschiderea clubului in 2003.

La invitatia lor, nou-veniti pe scena Folk romaneasca sau legende ca: Mircea Baniciu, Mircea Vintila, Vasile Seicaru sau Nicu Alifantis se opresc si se vor opri in continuare, din cand in cand, in club.

 

Ora 20:00. Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks.


MIERCURI – SELECTRO

 

Jucand rolul celui mai cunoscut clubnight din capitala, Selectro furnizeaza in permanenta sound-uri de dans de cea mai inalta calitate publicului bucurestean. Rezidentii: Marika & D-Laid alaturi de invitati internationali si locali, DJ-i sau live acts din zonele Breakbeat, Electro, House, Techno sau Dubstep, rescriu reteta ideala de clubbing, pe 2 scene, alaturi de un public fidelizat, in permanenta energic si entuziast! Clubbing at its best!

 

Ora 23:00. Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks.

 


JOIKING SIZE DRINKS NIGHT

 

King size drinks all night long. The official weekend starter!

 

Expirat te scoate din rutina inca de Joi noapte si nu oricum: la un King Size Drink! Platesti 0.3 litri si primesti 0.6 pentru cele mai populare bauturi din barul nostru.

Iti pregatim si o doza revitalizanta de mash-up party music – hit-uri Alternative, Breaks, Funk sau Electro – cu George, concerte live fresh in fiecare luna, iar daca esti student, o data pe luna King Size Drinks Night gazduieste petreceri tematice Erasmus. Totul intr-o noua dimensiune – King Size!

 

Ora 22:00.


VINERISUPRADOZA DE PIESE

 

Legendara escapada de weekend incepe Vineri.

In Expirat cu muzici bune pe toate gusturile – mai vechi sau mai noi, mai Rock, mai Electro, mai Disco – iar in OtherSide atmosfera este intretinuta cu sunete ceva mai alternative, fie ele Indie, Brit sau Electro. In rotatie - DJ-ii pe care ii cunosti deja foarte bine! Experienta clar autentica Expirat: muzica, atmosfera, oameni.

 

Ora 22:00. Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks.

 


SAMBATAGOING OUT ON SATURDAY

 

Ne-am incalzit Joi. Ne-am antrenat Vineri. Sambata proba practica de iesit in oras!

In Expirat cu muzici bune pe toate gusturile – mai vechi sau mai noi, mai Rock, mai Electro, mai Disco si in OtherSide cu sunete ceva mai diferite de la Oldschool Hip-Hop, Reggae si Dubstep la Indie si Electro. In rotatie - DJ-ii pe care ii cunosti deja foarte bine! Experienta clar autentica Expirat: muzica, atmosfera, oameni.

 

Ora 22:00. Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks.

 

Organizam petreceri private.

 

 

REZERVARI / CONTACT:

 

073EXPIRAT (0733974728), dupa ora 16:00.

 

Fii la curent cu cele mai fresh informatii via www.expirat.org.

Expirat Club

Evenimente din Expirat Club:

Galerii foto din Expirat Club:

Trimite pe: Yahoo
Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Full Moon Live Festival 2018 AWAKE Festival 2018 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER