• Romania
  • English

Bamboo Club Bucuresti

Club: Bamboo

Strada Tuzla, nr. 50, Bucuresti
(+40) 723.226.266
Bucuresti
Club

Primul si cel mai mare club inaugurat de Grupul Bamboo a fost Bamboo Bucuresti.

Fondata în anul 2002, locatia a devenit la scurt timp dupa deschidere cea mai cunoscuta din România, si, de asemenea, principala destinatie pentru turistii din întreaga lume.

In fiecare an design-ul clubului este schimbat in totalitate, iar pentru sezonul 2012-2013, Bamboo a adoptat un look inedit si totodata spectaculos.

 Peretii au fost acoperiti complet în oglinzi romboidale, iar plafonul a fost inaltat si acoperit cu ecrane de LED, creand un uimitor efect  de labirint.

Dar cele mai noi si cele mai remarcabile elemente au fost doua sfere enorme, suspendate de tavan si acoperite de ecrane cu LED-uri care se deschid sub forma petalelor de flori.

Forma scenei a fost, de asemenea, schimbata si doua podiumuri au fost adaugate pe partea stânga si partea dreapta, astfel încât comunicarea cu clientii a fost îmbunatatita.

Clubul Bamboo este deschis in fiecare zi de vineri si sambata, intre orele 23.00- 05.00, cand au loc petreceri tematice, show-uri live sau concerte cu unii dintre cei mai renumiti artistii internationali:

Ciara, Pitbull, Busta Rhymes, Missy Elliott, Eve, Joe Cocker, Zucchero, Fat Joe,   X-Zibit, Arash, Jay Sean, Nadia Ali, Amerie, Shaggy, Fatman Scoop, Kelly Rowland, Flo Rida, Ja Rule, Kat DeLuna, Lil’ Kim si multi altii.

Bamboo
Fumatul permis Fumatul permis
Garderoba Garderoba
Parcare Parcare
Parcare pazita Parcare pazita
Piscina Piscina
Terasa Terasa
Aer conditionat Aer conditionat
WI-FI WI-FI
Accepta rezervari Accepta rezervari
Cash Cash
Card Card

Evenimente din Bamboo :

Trimite pe: Yahoo
Full Moon Live Festival 2018 AWAKE Festival 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti Rockstadt Extreme Fest 2018 | 2-5 aug

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER