• Romania
  • English

evenimente: Zomboy in Fusion Arena pe 26 Aprilie 2014

26 Aprilie 2014

Zomboy @ Fusion Arena

Producatorul britanic de muzica electronica, Zomboy, revine la Bucuresti pe 26 Aprilie la invitatia OnSpot Events, ocazie cu care Fusion Arena se pregateste de zomboyficare.

Artistul care a debutat in 2011 la Never Say Die Records cu "Game Time EP" inregistrand o ascensiune fulger pe beatport top 5 inca din primele saptamani, se afla astazi printre cele mai bine cotate nume de gen din industria muzicala alaturi de Skrillex, Knife Party, deadmau5 sau Calvin Harris. Din repertoriul printului neincoronat al EDM-ului nu vor lipsi proaspatul remix al piesei "Where We Belong" semnata Fedde Le Grand & DI-RECT, compozitiile in prima auditie sau hiturile dragi noua. De altfel, dintre noutati face parte si vestea lansarii albumului de debut, "The Outbreak", pentru care Zomboy pregateste un turneu american de promovare incepand cu luna Mai.

Din line up mai fac parte Bong, Hardplay si Dropdread. In deschiderea si inchiderea serii vor evolua patru dj/producatori locali selectati prin mix-contestul initiat de OnSpot Events cu scopul sprijinirii talentelor locale (detalii pe https://www.facebook.com/onspotentertainment).

Biletele in avans la 25ron se pot procura din incinta locatiei Fusion Arena(Traian Popovici 79-91) sau prin Myticket.ro si Iabilet.ro pana in ziua evenimentului.

Ready? It's fu**ing Zomboy!


● OnSpot Events ● presents
26 Aprilie 2014
Fusion Arena

▒█▀▀▀█ ▒█▀▀▀█ ▒█▀▄▀█
░▄▄▄▀▀ ▒█░░▒█ ▒█▒█▒█
▒█▄▄▄█ ▒█▄▄▄█ ▒█░░▒█

▒█▀▀█ ▒█▀▀▀█ ▒█░░▒█
▒█▀▀▄ ▒█░░▒█ ▒█▄▄▄█
▒█▄▄█ ▒█▄▄▄█ ░░▒█░░
https://www.facebook.com/ZomboyOfficial

__________________


● Z O M B O Y ●
Never Say Die, UK
https://www.facebook.com/ZomboyOfficial

● B O N G ●
Loud Noiz, Ro
https://www.facebook.com/bongdub

● H A R D P L A Y ●
Bass Turbat
https://www.facebook.com/iamhardplay

● D R O P D R E A D ●
Therapy Sessions Bucharest, OnSpot Events
http://dropdread.ro/

● VJ DOMNUX

_______________

Dresscode: zomby (cei mai zomboyficati sunt intampinati inca de la intrare cu un shot gratis!)

Bilete in avans la 25ron prin Myticket.ro, Iabilet.ro si Fusion Arena.

La intrare: 35ron

stati pe-aproape pentru concursurile free entry&drink!
_______________
by
https://www.facebook.com/onspotentertainment
https://www.facebook.com/FusionArena

________________
multumim pentru sprijin:

Sapte Seri, sekazone.ro , Best Event, Get Lokal, Music Nights, b365, Kool Hunt, Dj Sets, Nights, BeatFactor, Vibe FM, Vice, iConcert, Anyplace, Roevents, Infomusic, Next Party, Vinsieu, Best Music, Orasulm meu, SoFresh, Beaturi Grave , 24Fun, Veioza Arte, hip Hop News, Hip Hop Live, Suburban, Tilllate.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER