• Romania
  • English

Eveniment: Zeitgeist Day - ZDay - | 10 MARTIE 2012

10 Martie 2012

Zeitgeist Day - ZDay - | 10 MARTIE 2012 @ FRAME CLUB & COCKTAIL BAR

Preț: Intrare Libera
Evenimentul anual global *Zeitgeist Day*, sau *ZDay*, care are scopul de a atrage atenþia publicã asupra principalelor probleme ale omenirii, precum: *Somajul Tehnologic, Suprapopularea, Sistemul Monetar, Rasismul.* Se va desfãºura anul acesta în Capitalã, pe 10 martie in Clubul Frame. Cei care vor sã afle mai multe despre *Miºcarea Zeitgeist* sunt aºteptaþi Sâmbãtã, 10 martie, de la ora 19:00, la Club Frame, unde vor putea discuta direct cu reprezentanþii *Miºcãrii Zeitgeist România.* *Înscrie-te din timp ºi invitã-þi prietenii. Rezervãrile se fac la adresa:* *http://doodle.com/6b4n2mpbv8afkvgq* *Mai multe amãnunte despre ZDay, aici: ** http://www.facebook.com/events/361299967224965/* * * * * * * *Ce este Zeitgeist?* Zeitgeist este "spiritul unei epoci ºi al societãþii sale". În prezent, Zeitgeist este cea mai mare miºcare pentru schimbare socialã pe care lumea a cunoscut-o vreodatã. În mai puþin de trei ani avem mai mult de 550.000 membri. *Miºcarea Zeitgeist nu este una politicã*, nu þine cont de noþiuni divizionare, cum ar fi naþiuni, guverne, rase, religii, apartenenþe de orice naturã sau clase sociale. Totul în viaþã este o progresie naturalã. Specia umanã are, din nefericire, capacitatea de a încetini drastic progresul ºi a paraliza evoluþia prin intremediul structurilor sociale. Lumea pe care o vedem astãzi, plinã de rãzboaie, corupþie, elitism, poluare, sãrãcie, boli epidemice, încãlcarea drepturilor omului, inegalitate, discriminare ºi criminalitate, este rezultatul acestei paralizii. Ceea ce facem pentru noi înºine moare odatã cu noi, ceea ce facem pentru ceilalþi ºi pentru umanitate rãmâne ºi este nemuritor. (Albert Pine)
Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Full Moon Live Festival 2018 Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti The Mission Pres. Sunset Rooftop 3 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER