• Romania
  • English

evenimente: „Zboară, Zboară, Vrăjimăturică” - Gașca Zurli in Sala Palatului pe 31 Mai 2015

31 Mai 2015

„Zboară, Zboară, Vrăjimăturică” - Gașca Zurli @ Sala Palatului

Preț: 50 LEI

Premieră în industria divertismentului din România: Gașca Zurli ajunge într-un super show la Sala Palatului .
Pentru prima dată în România, în sala în care doar atiștii cu tradiție și succes la public au curajul să desfășoare spectacole, Gașca Zurli - cel mai mare teatru privat pentru copii - susține un spectacol eveniment.

BILETE

Bilete pentru super producția pentru copii „Zboară, Zboară, Vrăjimăturică” s-au pus în vînzare pe www.eventim.ro și la casieria Sălii Palatului.

Spectacolul are loc pe 31 mai începând cu oră 11.00

INFORMATII

Pe www.zurli.ro sau la telefon : 0755.840.409

Pe 31 mai, la Sala Palatului, Gașca Zurli aduce, în premieră, o producție sută la sută românească, „Zboară, Zboară, Vrajimaturică!", dedicată copiilor între 2 și 10 ani. Un spectacol interactiv în care personajele îi duc pe copii, dar și pe părinți în Regatul Măturilor pentru a o învinge pe Vrăjitoarea Tura-Vura.

Ca fiecare dintre producțiile Găștii Zurli, și acest nou spectacol își propune să le povestească celor mici , într-o formă alternativă, prin joc, despre valorile importante ale familiei, despre înțelegere și despre cum poți învinge răul cu puterea faptelor bune și a zâmbetului.

POVESTEA

„Ce s-ar întâmpla dacă pentru o vreme nicio mătura nu și-ar mai face treba. Ce-ar fi lumea fără curățenie? Răspunsul îl vom află pe scenă Sălii Palatului unde Gașca Zurli, împreună cu micuții spectator, vor pune la cale un plan prin care o vor păcăli pe Tură Vura. Ea e vrăjitoarea care nu se spală, nu se piaptănă și nu dorește să trăiască într-o lume veselă , curată și mai ales colorată- simbolul personajelor negative. Noul show îi ajută pe cei mici să înțeleagă mai bine de ce e nevoie de o cameră curată, într-o casă curată, într-o lume în care toate strălucesc”, spune Mirela Retegan , femeia care, prin fenomenul Gașca Zurli, a ridicat dragostea pentru fiica la nivel de fenomen național.

Mirela Retegan este și autoarea poveștii „Zboară, Zboară, Vrăjimăturică”, spectacol care va include și un nou cantecel pentru copii. Cântecul se va alătura seriei de hituri din colecția „Am o căsuță mică".

DISTRIBUTIE:

Tanti prezentatoarea- Mirela Retegan
Fetiţa Zurli- Vero Cāliman
Clopotel- Alex Stama
Yuppi- Alexandru Tcaci
Truli- Razvan Marina
Zdrangānel- Paul Chichirāu
Tura Vura- Alex Stama
Zâna Bunā- Diana Leonte
Productia muzicala -Cornel Sorian
Scenografia -Anca Cernea
Regia – Vadim Rusu

Un spectacol dupa o idee originalā semnatā Mirela Retegan

Produs de : Compania de Evenimente Zurli si Fundatia Noua Generatie.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER