>
  • Romania
  • English

evenimente: Yourstruly 09 cu Noze in Studio Martin pe 23 Martie 2013

23 Martie 2013

Yourstruly 09 cu Noze @ Studio Martin

Franta n-a putut niciodata sa-si asume suprematia in muzica electronica, fiind mereu depasita de rivalii istorici Marea Britanie sau Germania. Dar poate ca nici nu si-a dorit acest lucru, artistii francezi alegand calea inovatiei cu acel french touch pe care il aplica in virtutea celebrei sintagme l’exception culturelle

Iar Noze se incadreaza perfect in tiparul descris mai sus: un fusion superb intre muzica electronica si un soft rock imbibat de elemente jazz care lasa cu gura cascata pe oricine a apucat ...sa-i vada live macar o data in viata! Pana la urma Nicolas Sfintescu, unul dintre membri Noze, a pus bazele label-ului Circus Company, label ce numara printre artistii semnati pe Nicolas Jaar, dOP, Aquarius Heaven, DJ Koze sau Franck Roger!

Orice piesa alegi sa asculti de pe celebrul album "Songs On The Rocks" vei ramane cu aceeasi impresie: WOW!

Asadar, sambata 23 martie Yourstruly isi face debutul in 2013 cu o noua portie de muzica buna pentru urechile cunoscatoare ale publicului roman: Noze in premiera la Studio Martin!

Giuser se va ocupa de warmup!

Noze pe facebook: https://www.facebook.com/nozecircus

Preturi la intrare
* gratuit pentru posesorii de carduri Yourstruly
20 ron inainte de ora 01:00 / 30 ron dupa ora 01:00
See More

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER