• Romania
  • English

Wobble Project #3 prezinta la Atelierul de Productie: Aphrodite & Drumagick, pe 9 decembrie, alaturi de Charlie Dundeen si VRT

09 Decembrie 2011

Wobble Project #3 @ Atelierul de Productie

Preț: 25 lei <00:00> 35 lei

Wobble Project #3 prezinta la Atelierul de Productie: Aphrodite & Drumagick, pe 9 decembrie, alaturi de Charlie Dundeen si VRT

Wobble Project aduce la pupitrul Atelierului de Productie o legenda a drum`n`bass-ului - Aphrodite. Gavin King, omul din spatele Aphrodite Recordings, a pornit din anul `88, cand administra clubul de acid house Aphrodite - nume ce l-a urmarit pe parcursul carierei, se pare. Trecerea la dnb a fost cursul natural al lucrurilor, dupa o tranzitie de hardcore si jungle. Ramane ca data de 9 decembrie sa-i confirme indrazneala si renumele, atat cu piese clasice dnb pe care le indrageste, cat si cu release-uri mai putin cunoscute sau exclusive.

Aphrodite imparte seara din cel de-al treilea episod Wobble Project cu Drumagick, proiect nascut in Sao Paolo si format din fratii JrDeep si Guilherme Lopes, vedetele drum`n`bass-ului brazilian.
Plecand la drum din dragoste pentru beat-ul dnb brazilian al anilor `90, Drumagick reinventeaza samba prin aportul de bass, funk si melodicitate. Cei doi frati sunt apreciati atat pentru freestyle-uri, cat si pentru daruirea pe care o prezinta pentru bass music.

Charlie Dundeen este producatorul emisiunii-concept Have A Nice Trip si unul dintre DJii de scoala veche ai Bucurestiului. Cunoscut prin veselia si optimismul pe care le degaja de fiecare data cand este in spatele pupitrului, Charlie indrazneste sa alature funk, electro, dub, hip-hop si reggae in acelasi set.

VRT: veteran al muzicii care aduce good vibe-ul la o petrecere. Luandu-si in serios rolul de entertainer, VRT nu a facut compromisuri si s-a conservat in timp ca un adevarat partystarter! Trecand prin multe stiluri de muzica, seturile sale sunt un melanj de genuri destinate dancefloor-ului, ce se impletesc subtil si te transporta intr-o calatorie prin disco, house sau funk.

Wobble Project este o platforma de evenimente care reuneste sub numitorul comun al muzicii cu bass artistii emblematici pentru acest gen de muzica, dar mai ales pe cei inovatori. Din intreaga lume. La ora actuala.

Event pe facebook:
https://www.facebook.com/events/151320501623697/

Be friendly!
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000328529275&ref=ts

Atelierul de Productie:
https://www.facebook.com/atelieruldeproductie

Un eveniment Wobble Project si Atelierul de Productie.

Intrarea: 25 lei <00:00> 35 lei

Contact: salut [@] atelieruldeproductie.ro
Accesul persoanelor sub 18 ani este interzis.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Full Moon Live Festival 2018 AWAKE Festival 2018 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER