• Romania
  • English

evenimente: Wise Guys 1st Anniversary w/ Scarlett Etienne & friends in Club Space pe 12 Octombrie 2013

12 Octombrie 2013

Wise Guys 1st Anniversary w/ Scarlett Etienne & friends @ Club Space

Preț: 25 RON < 00:00 > 35 RON
Sambata, 12.10.2013 @ Space Club - Re-Opening Party

w/

Scarlett Etienne
Mano Andrei
Nocturno
Alin Stoica
Cezar Stan
Dj pitiq

♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒

Wow, ce calatorie magnifica a fost in ultimele 12 luni. Am dansat o vara intreaga in fiecare miercuri la Barletto Pool, ne-am mutat la The Roof pentru a insufletii mall-ul, unde am descoperit etajul 4 si l-am avut in premiera pe Karmon. Dupa, am facut saltul catre centru si am aterizat la Space, locul unde vom face petrecerea aniversara. 

Fara voi, Wise Guys nu ar fi ceea ce este si din acest motiv dorim sa va multumim din tot sufletul pentru clipele petreceute impreuna. 

De abia asteptam sa sarbatorim pe 12 octombrie prima noastra aniversare, sub ‘indrumarea’ superbei Scarlett Etienne. Cei care o cunosc pe Scarlett vor sti sa se astepte la un set foarte energic, atat in termeni de muzica cat si ca personalitate. 

Alaturi de Scarlett ii vom avea pe: Mano, Nocturno, Alin Stoica, Pitiq, Cezar Stan, intr-o petrecere ce speram sa se opreasca a doua zi la pranz.

In spiritul acestei sarbatori, va rugam doar sa marcati acesta ocazie prin alegerea unui outfit indraznet si a unei atitudini ‘open minded’ . Vor exista si premii pentru cele mai crazy outfit-uri. Detalii in curand.

♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒

BILETE LA INTRARE: 25 RON < 00:00 > 35 RON

✆ Pentru rezervari va rugam sa sunati la 0727 849 862 / Marius

♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒

✆ Pentru acreditari, parteneriate media va rugam sa sunati la: 0720 287 588 / Paul

✆ Pentru sponsorizari va rugam sunati la: 0720 287 588 / Paul

♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒

ACCESUL PERSOANELOR SUB 18 ANI ESTE STRICT INTERZIS !!

♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒

Pentru mai multe informatii: 

like us: http://www.facebook.com/WiseGuysRo

♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒
Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER