• Romania
  • English

WEEKEND: MAREA DUBLA NATIONALA @ Expirat 2 Rooms / 1 Decembrie

01 Decembrie 2012

WEEKEND: MAREA DUBLA NATIONALA @ Expirat 2 Rooms / 1 Decembrie @ Expirat Club

Promoter: Expirat Club
Preț: 10 lei – un shot inclus

WEEKEND: MAREA DUBLA NATIONALA @ Expirat 

2 Rooms / 30 noiembrie, 1 decembrie

 

Sau Marea Unire dintre Expirat si OtherSide. Cum vreti sa-i spuneti...

 

Cert e ca vineri si sambata, pe 30 noiembrie si pe 1 decembrie se trage chiulul de la parade si festinuri cu sarmale in parcuri si se vine inExpirat unde continuam impreuna weekendul prelungit. In doua camere, la doua baruri si la doua pupitre.

 

Dupa 22:00 dovedim spiritul nationalist cu shot-uri tricolore (incercam inca o data, anul trecut albastrul a iesit cam...verde) si cu destrabalare traditionala, cum numai in spatiul carpato-danubiano-pontic se gaseste.

 

De muzici se ocupa Matei – vineri si Stefan – sambata, in Expirat impreuna cu The Basstard & Eko – vineri si Students Of Rhythm – sambata, la sectia „agitati neaosi”. E posibil sa ne fure putin patriotismul si sa mai scapam cate o romaneasca de calitate, dar promitem sa ne abtinem de la Maria Carneci si Irina Loghin...poate.

 

Hai sa dam mana cu mana...sa vedem ce iese.

 

Ora: 22:00

Intrare: 10 lei – un shot inclus

Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks

073EXPIRAT | www.expirat.org

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Full Moon Live Festival 2018 Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti The Mission Pres. Sunset Rooftop 3 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER