WEEKEND @ EXPIRAT: SF. ION 2 Rooms / 5 ianuarie

05 Ianuarie 2013

WEEKEND @ EXPIRAT: SF. ION 2 Rooms / 5 ianuarie @ Expirat Club

Promoter: Other Side & Expirat
Gen muzical: Muzica Electronica
Preț: 10 lei - un shot inclus

In primul si in primul rand, revenim cu program de weekend post-revelionic si la dublu. In al doilea rand, cum Sf. Ion pica cum nu se poate mai prost si anume luni, ne-am decis sa va sarbatorim in weekend.

 

Vineri si sambata pe 4 si 5 ianuarie, invitatie speciala in Expirat pentru Ion, Ioan, Ionut, Ioana, John, Joanna, iOn, iOana si restul ionilor pozitivi sau negativi, posibili si imposibili. Fara Dolanescu si Iliescu...va rugam.

 

Ne cerem scuze ca nu va luam in parte dar sunteti multi rau. Promitem sa compensam cu o (i)onomastica asa cum se cuvine, cu Expirat deschis la capacitate maxima: 2 camere, 2 pupitre, 2 baruri.

 

Muzica de petrecere (tot fara Dolanescu) de la Matei – vineri si Stefan – sambata in Expirat si de la maestrii basilor Students Of Rhythm (cu tot cu sarbatoritul Ioan) – vineri si Eko – sambata, la „sectia ioni agitati”. Pe strada Ion Brezoianu nr.4, evident.

 

Pentru sarbatoriti, va asteptam si promitem sa va cantam frumos.

Restul poporului proaspat trezit din mahmureala de Revelion este asteptat la bar sa o ia de la capat.

 

Ora: 22:00

Intrare: 10 lei – un shot inclus

Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks

073EXPIRAT | www.expirat.org

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Florin Piersic jr. revine pe scena Teatrului Național București cu o reprezentație specială de Crăciun a producției ”FREAK SHOW” E.M.I.L. / Sunet Fin / TBA / Expirat / 13.12 Vița de Vie - Noapte Acustică / Expirat / 27.12 Bounty Fair #30: Editie magica, de Craciun  Târgul de Crăciun București | 1 - 27 decembrie 2017

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER