WEEKEND @ EXPIRAT: SF. ION 2 Rooms / 4 ianuarie

04 Ianuarie 2013

WEEKEND @ EXPIRAT: SF. ION 2 Rooms / 4 ianuarie @ Expirat Club

Promoter: Other Side & Expirat
Gen muzical: Muzica Electronica
Preț: 10 lei - un shot inclus

In primul si in primul rand, revenim cu program de weekend post-revelionic si la dublu. In al doilea rand, cum Sf. Ion pica cum nu se poate mai prost si anume luni, ne-am decis sa va sarbatorim in weekend.

 

Vineri si sambata pe 4 si 5 ianuarie, invitatie speciala in Expirat pentru Ion, Ioan, Ionut, Ioana, John, Joanna, iOn, iOana si restul ionilor pozitivi sau negativi, posibili si imposibili. Fara Dolanescu si Iliescu...va rugam.

 

Ne cerem scuze ca nu va luam in parte dar sunteti multi rau. Promitem sa compensam cu o (i)onomastica asa cum se cuvine, cu Expirat deschis la capacitate maxima: 2 camere, 2 pupitre, 2 baruri.

 

Muzica de petrecere (tot fara Dolanescu) de la Matei – vineri si Stefan – sambata in Expirat si de la maestrii basilor Students Of Rhythm (cu tot cu sarbatoritul Ioan) – vineri si Eko – sambata, la „sectia ioni agitati”. Pe strada Ion Brezoianu nr.4, evident.

 

Pentru sarbatoriti, va asteptam si promitem sa va cantam frumos.

Restul poporului proaspat trezit din mahmureala de Revelion este asteptat la bar sa o ia de la capat.

 

Ora: 22:00

Intrare: 10 lei – un shot inclus

Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks

073EXPIRAT | www.expirat.org

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Wyclef Jean, Delinquent Habits, Dub Pistols, pe scena Creative Fest 2017 22-24 septembrie 2017, la Romexpo THE MISSION 17th Years Anniversary Diamonds Are Forever & Days Of Confusion live at club B52 Russian Roulette Afterlife x The Mission | Saturday 14th of October @ Sala Polivalentă

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER