WEEKEND: DOUBLE @ EXPIRAT - 6 Octombrie

06 Octombrie 2012

WEEKEND: DOUBLE @ EXPIRAT - 6 Octombrie @ Expirat Club

Promoter: Expirat
Preț: 10 Lei

Legendara dubla de weekend revine in Expirat, vineri si sambata, 5-6 octombrie. Ne gasiti deschisi la capacitate maxima, si la propriu si la figurat, instalati in doua camere, la doua baruri, calare pe doua pupitre si cu de doua ori mai mult chef de iures.

Atmosfera x2 sau la patrat, dupa preferinte, asortata cu muzici pe toate gusturile in Expirat sub atenta supraveghere a lui Matei – vineri si a lui Stefan – sambata.

Sectia „agitati” ramane sub comandamentul electronic The Basstards inarmati cu Nu-Funk, Breaks, Dubstep, Electro si alte tipuri de basi, mixate back2back cu NotSoCommonDJ – vineri si predate, pe iscalitura, lui Eko – sambata.

Bonus: surprize la bar si destrabalare pe dancefloor.

Ora: 22:00 Intrare: 10 lei – un shot inclus Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

EDVIN MARTON ADUCE „STRADIVARIUS” LA BUCUREȘTI THE AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW – ROMÂNIA  BUCUREȘTI | 5 MAI 2018 Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out.  Artistul anunță data celui de-al  doilea concert  ”EXPLOSIVE LIVE”, la București FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER