WEEKEND: DOUBLE @ EXPIRAT 2 Rooms / sambata, 22 decembrie

22 Decembrie 2012

WEEKEND: DOUBLE @ EXPIRAT 2 Rooms / sambata, 22 decembrie @ Expirat Club

Promoter: Other Side & Expirat
Gen muzical: Muzica Electronica
Preț: 10 lei - un shot inclus

Cum intram foarte curand intr-o perioada cu multe zile libere si relaxare fortata, ne-am gandit sa va dam motiv de oboseala. Sambata pe 22 decembrie, la ultima seara in regim dublu din an...pana la Revelion. Evident in Expirat, in spatiu extins pe doua camere, la doua pupitre si la doua baruri. In strada Brezoianu nr.4, dupa ora 22:00.

 

Asadar, antrenament pentru odihna cu dans pana la ultima piesa, cu shot-uri la foc continuu pana le epuizam sau pana ne epuizeaza ele pe noi si cu ore de ajuns acasa complet neortodoxe.

 

De muzica, beatmatching si colinde cu bass se ocupa Stefan in Expirat si The Basstard la „sectia agitati”.

 

Te asteptam.

 

PS: Evident, aceasta seara se intampla doar daca scapam de fatidicul 21 decembrie 2012...

 

Ora: 22:00

Intrare: 10 lei – un shot inclus

Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks

073EXPIRAT | www.expirat.org

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Loudcity Sessions cu ALEXANDRU ANDRIEȘ @Clubul Țăranului Român Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out.  Artistul anunță data celui de-al  doilea concert  ”EXPLOSIVE LIVE”, la București FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER