WEEKEND: DOUBLE @ EXPIRAT 2 Rooms / 8 februarie

08 Februarie 2013

WEEKEND: DOUBLE @ EXPIRAT 2 Rooms / 8 februarie @ Expirat Club

Promoter: Expirat & The OtherSide
Gen muzical: Muzica Electronica
Preț: 10 lei - un shot inclus

Clasicul tam-tam care nu va lasa sa dormiti in weekend se intampla, ca de obicei, in Expirat.

Vineri si sambata, pe 8 si 9 februarie, bifam pe to do list: dansul, portia saptamanala de muzica buna si orele suplimentare pentru ficat si te asteptam in strada Brezoianu nr.4, pe seara, dupa 22:00 in doua camere, fiecare cu pupitrul, barul si DJ-ul ei.

In Expirat„mash-up party music” cu Matei vineri si Georgesambata. La sectia „Agitati”, infiintam departamentul „anduranta” cu maestrii HR-ului in materie de electronice grele si semi-grele: The Basstardvineri si Stefansambata.

 

Cine e prins mahmur dimineata si nu se trateaza cu macar inca un shot, este obligat moral sa se prezinte la munca silnica pe dancefloor, in fiecare weekend, timp de o luna.

 

Ora: 22:00

Intrare: 10 lei – un shot inclus

Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks

073EXPIRAT | www.expirat.org

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

EDVIN MARTON ADUCE „STRADIVARIUS” LA BUCUREȘTI THE AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW – ROMÂNIA  BUCUREȘTI | 5 MAI 2018 Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out.  Artistul anunță data celui de-al  doilea concert  ”EXPLOSIVE LIVE”, la București FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER