• Romania
  • English

WEEKEND: DOUBLE @ EXPIRAT 2 Rooms / 7 decembrie

07 Decembrie 2012

WEEKEND: DOUBLE @ EXPIRAT 2 Rooms / 7 decembrie @ Expirat Club

Promoter: Other Side & Expirat
Gen muzical: Muzica Electronica
Preț: 0 lei – un shot inclus

WEEKEND: DOUBLE @ EXPIRAT

2 Rooms / 7-8 decembrie

 

Weekend decembrist in regim dublu, in Expirat, vineri si sambata pe 7 si 8 decembrie.

 

Mai exact pana incepe mania sarbatorilor, pana ninge ca lumea la munte cat sa ne luam placile in spate si sa ne urcam in tren sau doar pana se iau zile libere in mod excesiv...ne vedem in continuare in formula completa in strada Brezoianu nr.4.

 

Ca si pana acum, cu program pe doua seri, in doua camere, la doua baruri, la doua pupitre, cu cate doi DJi, cu muzici variate de dans si antren, shot-uri de incalzire si atmosfera cu vreo 30 de grade in plus fata de ce se intampla afara...

De data aceasta onorurile muzicale vin de la Eko in Expirat si The Basstard la „sectia agitati” – vineri si de la George in Expirat si Stefan in Room 2 – sambata.

 

Te asteptam.

 

Ora: 22:00

Intrare: 10 lei – un shot inclus

Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks

073EXPIRAT | www.expirat.org

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER