WEEKEND: DOUBLE @ EXPIRAT 2 Rooms / 19 ianuarie

19 Ianuarie 2013

WEEKEND: DOUBLE @ EXPIRAT 2 Rooms / 19 ianuarie @ Expirat Club

Promoter: Expirat & The Other Side
Gen muzical: Muzica Electronica
Preț: Intrare: 10 lei – un shot inclus

Pentru ca tocmai am dat si noi cu nasul de relansarea Dallas, cam in acelasi ton continuam saga interminabila a dublei de weekend la Expirat.

 

Vineri si sambata, pe 18 si 19 ianuarie, luam de la capat ce am lasat neterminat weekendul trecut – seturi, shot-uri, dansuri si povesti – la inca un weekend complet in strada Brezoianu nr.4. In doua camere, la doua baruri, la doua pupitre...si asa mai departe.

Vineri cu coloana sonora pusa cap la cap de Matei in Expirat si Students Of Rhythm in Room 2. Sambata cu George Chivu (atentie, baiat nou la butoane...) in Expirat si...pentru ca nici-o poveste nu e interminabila fara un motiv in plus de bairam din cand in cand, sarbatorim capetenia sectiei agitati (adica pe Ioan...pardon, The Basstard) pe care il lasam sa puna ce muzica vrea el, cu cine vrea el. Cu NotSoCommonDJ, poate AltOm si...mai vedem.

 

Nu ne asumam responsabilitatea pentru mahmurelile extreme.

 

Ora: 22:00

Intrare: 10 lei – un shot inclus

Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks

073EXPIRAT | www.expirat.org

 

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

EDVIN MARTON ADUCE „STRADIVARIUS” LA BUCUREȘTI THE AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW – ROMÂNIA  BUCUREȘTI | 5 MAI 2018 Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out.  Artistul anunță data celui de-al  doilea concert  ”EXPLOSIVE LIVE”, la București FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER