WEEKEND: DOUBLE @ EXPIRAT 2 Rooms / 15 februarie

15 Februarie 2013

WEEKEND: DOUBLE @ EXPIRAT 2 Rooms / 15 februarie @ Expirat Club

Promoter: Expirat & The OtherSide
Gen muzical: Muzica Electronica
Preț: 10 lei - un shot inclus

Scurt si la obiect: cine trece cu bine de joia marcata cu cifra 14, este asteptat in weekend, vineri si sambata pe 15 si 16 februarie in Expirat, sa se curete de romantisme prin muzica, dans, shot-uri si voie buna.

 

Totul se intampla, ca de obicei, dupa ora 22:00, in doua camere, la doua baruri si doua pupitre, in strada Brezoianu nr.4.

In Expirat, Matei si Stefan te scapa de hiperglicemie cu mash-up party music de tot soiul, iar la sectia Agitati ai leac-uri extra-dansante pentru sentimentalism excesiv de la AltOm si The Basstard – vineri si Students Of Rhythm – sambata.

Pentru cei care au sarit calul la capitolul dulcegarii in ultima perioada, recomandam o selectie de sour drinks si bineinteles, multa miscare pe dancefloor.

 

Ora: 22:00

Intrare: 10 lei – un shot inclus

Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks

073EXPIRAT | www.expirat.org

 

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Florin Piersic jr. revine pe scena Teatrului Național București cu o reprezentație specială de Crăciun a producției ”FREAK SHOW” E.M.I.L. / Sunet Fin / TBA / Expirat / 13.12 Vița de Vie - Noapte Acustică / Expirat / 27.12 Bounty Fair #30: Editie magica, de Craciun  Târgul de Crăciun București | 1 - 27 decembrie 2017

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER