• Romania
  • English

WEEKEND: DOUBLE @ EXPIRAT 2 Rooms / 12 ianuarie

12 Ianuarie 2013

WEEKEND: DOUBLE @ EXPIRAT 2 Rooms / 12 ianuarie @ Expirat Club

Promoter: Expirat and The Other Side
Gen muzical: Muzica Electronica
Preț: 10 lei – un shot inclus

Ei bine, daca tot ne intoarcem din vacanta dupa aproape o saptamana intreaga in care Expirat tine lacatul pe usa, trebuie sa o facem in stil mare.

Vineri si sambata, pe 11 si 12 ianuarie, revenim cu forte proaspete in strada Brezoianu nr.4 si punem tot efectivul la treaba pentru un weekend in regim dublu, in doua camere, la doua baruri, cu muzica data tare in doua difuzoare, cu cate doi DJ-i. Stiti povestea...

 

Diferenta este ca acum suntem toti ceva mai odihniti si pregatiti pentru dans de cursa lunga si dat shot-uri in stil maraton.

 

Materia prima pentru distrus papuci de dans si facut febra musculara pe dancefloor vine de la George - o noua aditie la echipa de DJ-i Expirat (aplauze, va rugam) – vineri si Matei – sambata, in Room 1 si de la Stefan – vineri si The Basstard – sambata, in Room 2.

 

Liber la destrabalare, dar...atentie la dozajul energiei. Nu de alta dar nu mai luam vacanta prea curand.

 

Ora: 22:00

Intrare: 10 lei – un shot inclus

Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks

073EXPIRAT | www.expirat.org

 

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

NICK CAVE & THE BAD SEEDS si ARCADE FIRE în premieră în România @ Rock The City EDVIN MARTON ADUCE „STRADIVARIUS” LA BUCUREȘTI THE AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW – ROMÂNIA  BUCUREȘTI | 5 MAI 2018 Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER