In weekend, la Expirat bifam ultimul iures pe doua camere din sezonul actual.d, la Expirat bifam ultimul iures pe doua camere din sezonul actual.

17 Mai 2013

WEEKEND: DOUBLE 17 Mai 2013 @ Expirat Club

Preț: 10 Lei

Muzicile din Expirat vor fi coordonate de Matei – vineri si George C. – sambata, iar la „Sectia Agitati” pregatim un Closing Party de doua zile, de tinut minte. In ambele seri: NotSoCommonDJ si The Basstard, alaturi de invitatii speciali la platane: Dru Klein, vineri si Vlad Dobrescu, sambata.
Va asteptam sa profitam impreuna de spatiul extins pentru ultima data pana in toamna, iar de saptamana viitoare ramane sa ne vedem doar in Expirat.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

TIMESHIFT - Bucharest Music Festival - Step into another dimension! STING – IN CONCERT PENTRU PRIMA DATA IN CLUJ – NAPOCA! Rock the City 2017 - The Offspring, Bullet for My Valentine Patricia Kaas la București și Timișoara | 24 si 26 iunie 2017 Depeche Mode | Global Spirit Tour @ Cluj Napoca

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER