Asa cum probabil ati aflat deja, ne-am intors cu tot Expiratul in Bucuresti.

10 Mai 2013

WEEKEND: DOUBLE 10-11 Mai @ Expirat Club

Preț: 10 RON

Cu siguranta nu ne-am potolit pofta de mare insa suntem destul de increzatori ca weekendul care urmeaza o sa faca tranzitia spre mediul urban ceva mai usoara si pentru noi si pentru voi.
Asadar, vineri si sambata, pe 10 si 11 mai, aducem o bucatica de atmosfera din Vama in Bucuresti si ne vedem din nou in strada Brezoianu nr.4, unde ne propunem sa ne consumam toata energia ramasa dupa ultimele (aproape) doua saptamani. Ca si pana acum, totul se intampla in doua camere, la doua baruri cu muzici de tot soiul – clasice de Bucuresti, imnurile sezonului la mare si noutati absolute – selectate si livrate de Matei - vineri si George – sambata, in Expirat alaturi de The Basstard & NotSoCommonDJ – vineri si Stefan – sambata, la „Sectia Agitati”.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Wyclef Jean, Delinquent Habits, Dub Pistols, pe scena Creative Fest 2017 22-24 septembrie 2017, la Romexpo THE MISSION 17th Years Anniversary Diamonds Are Forever & Days Of Confusion live at club B52 Russian Roulette Afterlife x The Mission | Saturday 14th of October @ Sala Polivalentă

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER