WEEKEND 9-10 DECEMBRIE – DOUBLE @Expirat | 9-10 decembrie 2011 | Evenimente Bucuresti

09 Decembrie 2011

WEEKEND 9-10 DECEMBRIE – DOUBLE @ Expirat Club

Promoter: Expirat & OtherSide

VINERI – 9 DECEMBRIE – SUPRADOZA DE PIESE!

Legendara escapada de weekend incepe Vineri. Stefan preia controlul in Expirat cu muzici bune pe toate gusturile – mai vechi sau mai noi, mai Rock, mai Electro, mai mash-up – iar in OtherSide atmosfera este intretinuta de Blonda, cu sunete clasice de dans: Alternative, Indie, Disco sau Electro. 

Ora 22:00. Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks.

Intrare: 10 lei – un shot inclus.

www.expirat.org

&

SAMBATA – 10 DECEMBRIE – GOING OUT ON SATURDAY 

Sambata proba practica de iesit in oras! Cu Mihai in Expirat si muzici pe toate gusturile – mai Alternative, mai Indie, mai Electro si in OtherSide alaturi de Andrei aka Coty cu sunete ceva mai diferite de la Alternative si Indie pana la Oldschool Hip-Hop, Dubstep sau Electro.

Ora 22:00. Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks.

Intrare: 10 lei – un shot inclus.

www.expirat.org

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Loudcity Sessions cu ALEXANDRU ANDRIEȘ @Clubul Țăranului Român Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out.  Artistul anunță data celui de-al  doilea concert  ”EXPLOSIVE LIVE”, la București FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER