Chiar daca nu mai avem „Sectia Agitati” la dispozitie pentru desfasurare (momentan), asta nu inseamna ca nu putem continua destrabalarea intr-un Bucuresti usor toropit de caldura, dar inca activ pe timp de noapte.

24 Mai 2013

WEEKEND 24-25 Mai @ Expirat Club

Preț: 10 lei - a shot included


Vineri si sambata pe 24 si 25 mai ne vedem in Brezoianu 4 in grup (ceva mai) compact, cu atmosfera bine stiuta, muzici culese si alese de Stefan – vineri si George Chivu – sambata, reimprospatare cu shot-uri la bar si...dans. Ca altceva nu ne ramane de facut pana ne instalam cum trebuie la mare.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

NICK CAVE & THE BAD SEEDS si ARCADE FIRE în premieră în România @ Rock The City EDVIN MARTON ADUCE „STRADIVARIUS” LA BUCUREȘTI THE AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW – ROMÂNIA  BUCUREȘTI | 5 MAI 2018 Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER