WEEKEND@Expirat Club | 20-21 ianuarie 2012 | Evenimente Bucuresti

21 Ianuarie 2012

WEEKEND | 20-21 ianuarie 2012 @ Expirat Club

Promoter: Expirat Club
Preț: 10 Lei + 1 Shot

2 Rooms / 2 DJs / 2 Bars:

Weekend-ul asta, pe 20 si 21 Ianuarie, parada de DJ-i renumiti la Expirat, battle-uri crancene, sound-uri nemaiauzite si fani in pragul lesinului...

In fine...poate am exagerat putin. Ce-i drept, preferam atmosfera calda in locul isteriei care vine odata cu superstarurile, asa ca am pus variantele autohtone infinit mai prietenoase la treaba, atat Vineri cat si Sambata, pe aceleasi doua scene in Expirat si OtherSide.

Entertainerii vostri, ridicati pe piedestaluri aurite in spatele pupitrelor: Coty aka Scârţlex, Ioan aka No.Skillz, Matei aka BeatMau5 si Şpriţboy Stefan. Nu va prefaceti ca nu ii stiti!

PS: Groupies allowed!

Ora 22:00. Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

NICK CAVE & THE BAD SEEDS si ARCADE FIRE în premieră în România @ Rock The City EDVIN MARTON ADUCE „STRADIVARIUS” LA BUCUREȘTI THE AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW – ROMÂNIA  BUCUREȘTI | 5 MAI 2018 Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER