>
  • Romania
  • English

Eveniment: WeDance prezinta ÎN FÂN II

02 Iulie 2011

WeDance prezinta ÎN FÂN II @ Romexpo

Ideea a fost pusă în practică acum 2 ani, undeva la marginea BucureÈ™tiului într-un peisaj de poveste. Atunci am reuÈ™it să ne strângem de la cel mai mic până la cel mai mare È™i am devenit o mulÈ›ime tare agitată care a dansat pe beat-urile celor mai cunoscuÈ›i artiÈ™ti autohtoni de la apus până la răsărit È™i nu numai.


La eveniment am avut parte în primul rând de foarte mult fân prin care se întrevedeau salbe, tocuri mici si mari pentru toate gusturile, sperietori, bombonele si acadele, chiar È™i un tractor care nu a fost uitat întâmplător...


Acum ne-am propus să repetăm isprava, ba chiar să o îmbunătățim. Ne vom desfășura pe 2 planuri È™i anume: È™cena unul È™i È™cena doi, iar un al treilea plan va fi cel al culcuÈ™urilor de fân si al surprizelor. Vom incerca să mutăm peisajul natural în centrul oraÈ™ului.


NopÈ›ile deosebite se masoară în amintiri plăcute, amintiri care încă îi mai „bântuie” pe cei care au dansat cu noi la prima ediÈ›ie, cei care de dimineaÈ›a aplaudau si rosteau clasicul „bis”.
AÈ™adar sperăm ca pe 2 iulie să avem parte de o noapte „furtunoasă” sub un cer senin, iar pentru aceasta ne înfățișăm în faÈ›a dumneavoastră alături de:Șcena I:
â—˜ Mirko Loko, Cesar Merveille, Andrey Pushkarev, Federico Molinari,â—˜
â—˜ Christian Burkhardt - live, Priku â—˜Șcena II:
â—˜ Bill Patrick, Cezar, Move-D - live, Jus-Ed, Dj Qu, G76 â—˜

____________________________________________________________


WeDance ÎN FÂN @ Romexpo
Start @ 23:00 / 2 iulie 2011
Informații 0733800903

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER