• Romania
  • English

GUY J si SCARLETT ETIENNE revin in Romania si mixeaza impreuna la cumpana dintre ani in calitate de invitati speciali WeDance in cadrul clubului simbol din Capitala, Space Club.

31 Decembrie 2011

WE DANCE in SPACE the NEW YEAR'S EVE @ Club Space

Preț: 50 lei

“WE DANCE in SPACE the NEW YEAR'S EVE

GUY J si SCARLETT ETIENNE revin in Romania si mixeaza impreuna la cumpana dintre ani in calitate de invitati speciali WeDance in cadrul clubului simbol din Capitala, Space Club.
Nights.ro va veni dimineata in intampinarea tuturor petrecaretilor cu misiunea de a mentine doza de adrenalina, pret de alte cateva ore, in afterhours cu Rosario Internullo, Kool si Mahony.


Guy J, dimantul Bedrock - asa cum aveam sa il numim cu ocazia evenimentului Summer Set din acest an, si Scarlett Etienne vor ciocni un pahar de sampanie la miezul noptii, cum de altfel vor face si bucurestenii care aleg sa celebreze aceasta noapte alaturi de ei in Space Club


Intrare 50 ron

Pret loc masa / persoana: 200 ron

Masa de 10 persoane contine:
- 3 st. Smirnoff Red
- 2 st. J&B
- 1 st. Captain Morgan / 4 Pfanner 1L. + 4 Red Bull
- 2 st. Asti

Masa de 8 persoane contine:
- 2 st. Smirnoff Red
- 2 st. J&B
- 1 st. Captain Morgan / 4 Pfanner 1L. + 4 Red Bull
- 1 st. Asti

REZERVARI: 0733.800.903.

MAIN:
GUY J
mixeaza efectiv in toate colturile lumii. Ultimile zile ale lunii noiembrie le-a petrecut in Mexico ca urmare a invitatiilor de a mixa atat din partea unui club din Capitala - Mexico City, cat si din partea a altor patru locatii din Guanujato, respectiv Tepoztlan Morelos, iar pana la revenirea sa in Romania Guy J mai are de onorat, pe langa multe altele, un eveniment din India care se va desfasura in New Delhi, in noaptea de Craciun. Cu toate acestea, artistul emblematic Bedrock isi face timp si pentru activitatile de studio, el lansand recent sub tutela Outpost piesele Soul in arp / Solar Flare

SCARLETT ETIENNE
a facut un adevarat spectacol la deschiderea clubului Space pentru un nou sezon de clubbing. In ultimul weekend din luna septembrie artista britanica a mixat in fata unui public magnific care a umplut clubul pana la refuz odata ce ia a preluat comenxile deck-ului. La randulei, Scarlett Etienne pregateste lansarea unui nou release pe data de 16 decembrie, ea debutand cu un material audio sub alias-ul Scarlett And The Pixels ce pare a fi noul ei proiect muzical, unul prin care dezvaluie nu numai un inteles profund ale constructiilor si a sonicitatii muzicii dance underground, ci si o dragoste pentru melodiile evocatoare si lirismul melodiilor clasice de pop. Prin urmare, cu siguranta Scarlett Etienne ne va arata de Revelion pe ringul de dans din club Space o versiune noua a viziunii sale asupra muzicii techno-pop.


AFTERHOURS:


Rosario Internullo

Kool

Mahony “

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER